Teljes körű falba építhető wc tartály javítása Kecskeméten. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Falba építhető wc tartály javítása? Válassz a 66 vízvezeték szerelő közül, akik garantáltan korrekt munkát végeznek! Az árak 8000-15000 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú tartályt kell javítani. Ne habozz, válaszd a legjobb szakembereket Kecskeméten! Ha nem tudod, hogyan keress szakembert a Qjob-on, ne aggódj! Csak oszd meg velünk a problémádat, és mi azonnal felkeressük a környéken elérhető szakembereket árajánlatokkal. Összehasonlíthatod a profilokat, elolvashatod a visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz. Ráadásul mindez DÍJMENTESEN történik! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és bízd a szakemberekre a wc tartály javítását!

11 wc tartály javítója most online

Barnabás

Barnabás

Ingyenes kiszallas.

Gyula

Gyula

erdekel.

István

István

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

9400 - 17700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc tartály javítók Kecskeméten!

Magyarország több pontján: Jakuzzik, kerti bútorok, grillsütők és árnyékolók. Kérje szakértők segítségét és találja meg álmai masszázsmedencéjét! Amerikai...

  • Falba építhető wc tartály javítása

    5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Gyorsan megérkezett az úr a lakásomhoz. Kevés idő alatt és praktikusan végezte el a munkáját, az ár nem volt magas. Munka végeztével kitakarította az eldugult helyíséget, tudom ajánlani.

Ödön
2 éve

0-24 Vízszerelő. Éjjel nappal SOS Vízvezeték szerelő, csőtörés elhárítás, duguláselhárítás. Csöpög, folyik vagy csak lecserélné? Vállalunk minden fajta vízszerelési munkát. vízserelés. ingyenes kiszállás. épületgépészet. generál kivitelezés. gázszerelés. duguláselhárítás.

  • Falba építhető wc tartály javítása

    3600 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon Jó szakember.

Benjámin
2 éve

Szabaduljon meg aggodalmaitól és csatlakozzon elégedett vásárlóink ezreihez. Emberek egész Európából és az USA-ból nem tévedhetnek.Nézze meg Ön is. Érezze a luxust.

  • Falba építhető wc tartály javítása

    3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Profi, korrekt,megbízható és minőségi munka! Köszönöm.

Ernő
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály javító szolgáltatást és találd meg az ideális, ellenőrzött szakembert percek alatt! Az árajánlatok pedig INGYENESEK és kötelezettségmentesek. Ne kérdés, rendelj most!

Egy wc tartály javítója, falba építhető wc tartály javítása közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül egy hangos wc tartály javítása?

Egy hangos wc tartály javítása általában 10 000-15 000 forintba kerül, attól függően, hogy milyen típusú és milyen sérüléseket szenvedett. A javítás során általában cserélik a tömítéseket és a leeresztő szelepet, illetve javítják vagy cserélik a tartály belső szerkezetét. Ajánlott szakemberre bízni a javítást, hogy biztosak lehessünk a tartósságban és a megfelelő működésben.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a különbség a hagyományos és a falba építhető wc tartály között?

A hagyományos WC tartályok általában külső helyen vannak elhelyezve, míg a falba építhető tartályokat a falba építik be. A falba építhető tartályok általában drágábbak, de takarékosabbak a helyszűkében, mivel kevesebb helyet foglalnak el. A Geberit falba építhető tartályok árak 50 000 és 150 000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hol található a töltőszelep a falba építhető wc tartályban?

A töltőszelep a Geberit Sigma UP320 falba építhető wc tartályban található. A tartály ára általában 60 000-80 000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogy választhatok megfelelő tartálytakarót a wc tartályhoz?

A legjobb választás a Fluidmaster 703AP4 univerzális tartálytakaró, amely alkalmas a legtöbb wc tartályhoz. Ára átlagosan 3000 forint körül van, és könnyen telepíthető. Fontos, hogy a tartálytakaró mérete pontosan illeszkedjen a tartályra, és ne zavarja a víznyomást a leöblítés során.

Olvas