Wc tartály javítás Kecskeméten gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály javítás: Válassz 68 vízszerelő közül, 7800-14700 Ft/db áron, és élvezd a valós árajánlatokat és véleményeket! Kecskeméten bérelj fel a legjobb szakembereket a WC tartály javításához! Nincs többé szükséged arra, hogy időt pazarolj a szakemberek keresésére! A Qjob-on található szakemberek már készen állnak arra, hogy segítsenek! Csak oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! A szakemberek profilját összevetheted, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz! Mindezt DÍJMENTESEN! Az árak 7800-14700 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen WC tartály javításra van szükséged. Csak válaszd ki a megfelelő szakembert, és hagyd, hogy a Qjob segítsen neked a többi részlettel!

10 szakember, aki végzi a wc tartály javítását most online

Miklós

Miklós

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítását Kecskeméten!

Jakuzzik, Grillek, kerti bútorok és kiegészítők egy helyen. Elképesztő ajánlatokkal várjuk. Minőségi termékek, modern stílus, nagy választék. Kérdezzen Profi szakértőinktől!

  • Wc tartály javítás

    6400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Villámgyors, korrekt, normális áron(a gyorsaságot persze meg kell fizetni de ez rendben van).

Beépíthető Mosdók Széles Választéka Mosdópulthoz Webáruházunkban! Tisztaság fél egészség - szaniter termékek, kiegészítők, amikre mindenkinek szüksége lehet.

  • Wc tartály javítás

    5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

A weblapon fővezeték tisztításra 15-20 ezres árat írnak, telefonban már 35-40-et mondanak. Ezek után inkább nem hívnám ki őket.

Ákos
3 éve

99%-os egyezés A Keresési Lekérdezésével. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Fürdőkád Lefolyó Tisztítás információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés. Egyszerű használat.

  • Wc tartály javítás

    3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Profi, gyors, megfizetett, megbízható.

Valér
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály javítás szolgáltatást, és rövid időn belül kapj ajánlatokat felelősségteljes, ellenőrzött helyi szakemberektől! Az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítását, wc tartály javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol található a wc tartály szivárgásának helye a wc tartályban?

A wc tartály szivárgásának helye a tömítésnél található, amely általában a tartály alján vagy a leeresztő szelepnél helyezkedik el. A cserélendő tömítés ára általában 500-1000 forint között mozog. Ajánlott szakember segítségét kérni a javítás során.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: wc tartály javítása vagy teljes cseréje?

Ha a wc tartály meghibásodása kisebb problémát jelent, akkor a javítás a legjobb választás. Azonban, ha a tartály nagyobb javításra szorul, vagy már elavult és hatékonyabb megoldásra van szükség, akkor a teljes cseréje ajánlott. A wc tartály javítása általában 10 000-20 000 Ft-ba kerül, míg a teljes cseréje általában 30 000-50 000 Ft-ba kerül. Fontos azonban megjegyezni, hogy a cserével hosszú távon megtakaríthatunk a víz- és energiafogyasztáson, így hosszú távon gazdaságosabb megoldás lehet.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy távolítsam el a wc tartályról a rozsdás foltokat szakember segítsége nélkül?

A wc tartályról a rozsdás foltok eltávolításához használjon savas tisztítószert, például a WC Net Power Gel-t, amely 799 forintba kerül a Rossmann-ban. Az alkalmazás előtt olvassa el az utasításokat, és viseljen védőkesztyűt és szemüveget. Ha a foltok továbbra is láthatóak, próbálja meg finom acélgyapjúval vagy ecsettel dörzsölni őket. Ne használjon éles eszközöket, mert ez károsíthatja a tartályt.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a jobb választás: wc tartály javítása vagy új wc tartály beszerzése?

A wc tartály javítása általában olcsóbb megoldás, ha a javítás ára nem haladja meg az új tartály árát. Azonban, ha a tartály elavult vagy nehezen javítható, akkor az új wc tartály beszerzése lehet a jobb választás. Ajánlott árak az új wc tartályokhoz általában 10 000-30 000 forint között mozognak, míg a javítás ára általában 5 000-15 000 forint között van. Minden esetben javasolt szakember segítségét kérni a döntés előtt.

Olvas