Wc tartály javítása otthon Kecskeméten a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály javítása otthon? Válassz 71 vízszerelő közül! Korrekt árak - 8 400-15 800 Ft/db. Találd meg a legjobb szakembert Kecskeméten a Qjob segítségével! Nem tudod, hogyan kezdj neki a szakember keresésnek? Ne aggódj, segítünk! Egyszerűen oszd meg velünk a problémát, és az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlatukkal, hogy azonnal megoldhassák a problémát. Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. A szolgáltatásunk DÍJMENTES, és a legjobb szakemberek közül választhatsz. Az árak 8 400-15 800 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú WC tartályt kell javítani. De ne aggódj, garantáltan korrekt árakat kínálunk! Ne halogasd tovább, bízd ránk a WC tartály javítását otthon!

10 otthoni wc tartály javítás szakember most online

Ádám

Ádám

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

9800 - 18500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb otthoni wc tartály javítás szakemberek Kecskeméten!

Nem kell tovább különféle szakembereket, keresnie, itt minden munkára talál megoldást!

  • Wc tartály javítása otthon

    3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Pontos megbízható csapat látszik a munkájukon A több évtizedes gyakorlat. Csak ajánlani tudom őket.

Sándor
2 éve

Extra minőség és extra garancia! Kádprofesszor - vele biztosra mehet. Könnyen tisztítható. Esztétikus. Tartós.

  • Wc tartály javítása otthon

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, jó szakember. Csak ajánlani tudom.

Eligius
2 éve

Országos kiszállítás - Hatalmas raktárkészlet - Szakszervizes beépítés - 2000 m2-es áruház. Rendeljen kényelmesen, otthonról, mi akár másnapra kiszállítjuk a termékét, garanciával!

  • Wc tartály javítása otthon

    5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Sajnos rossz tapasztalat. Először hívtam vízvezeték szerelőt életemben, így nem cselekedtem elég határozottan, ez volt az én hibám. Kijöttek mosogató dugulás miatt, 5 perc alatt végeztek. A mosogató működött kb. 1,5 napig, majd ugyanolyan lett mint előtte. Felhívtam őket, azt mondták akkor biztosan közös probléma (mert társas házban lakunk), és intézzük el a közös képviselővel, mert különben ha újra kijönnek megint ki kell fizetni, és akkor legalább legyen közös költség. Másnak nem volt ezzel problémája, de mire ez kiderült, addigra lejárt a 7 nap garancia, aminek a létezéséről csak a lejárta után szereztem tudomást (szintén az én hibám is, nem olvastam el a weboldalt). Viszont 7 napon belül hívtam vissza őket, hogy megint rossz, és arról egy szó sem esett, hogy garancia van, azt mondták megint fizetni kell. Ez talán valami kommunikációs hiba volt a részükről, nem akarom a legrosszabbat feltételezni, mindenesetre 3 diák vagyunk, és kifizettünk 25 ezer forintot a semmire.

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg otthoni WC tartály javítás szolgáltatásunkat most, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Ne fizess többet, mint amennyit érdemelsz! Válaszd az ingyenes és kötelezettségmentes megoldást, és élvezd az általunk nyújtott kényelmet és biztonságot! Kattints most, hogy még ma megoldjuk a problémádat!

Egy otthoni wc tartály javítás szakember, wc tartály javítása otthon közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hol található a wc tartály tömítése otthon?

A wc tartály tömítése otthon általában a wc tartályának belsejében található gumitömítéssel végezhető el. A legtöbb barkácsboltban kaphatóak ezek a tömítések, áruk általában 500-1000 forint között mozog. Ha nem szeretne maga javítani, akkor érdemes szakemberhez fordulni.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes javítani a wc tartály öblítését otthon?

A wc tartály öblítésének javítása otthon akkor érdemes, ha a víz nem töltődik fel teljesen vagy túl sokáig tart az öblítés. Az árak változóak, de átlagosan 10 000-15 000 forintba kerülhet a szakember által végzett javítás. Ha tapasztalt problémákat, érdemes mielőbb hívni a szakembert, hogy megelőzzük a további károkat.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: wc tartály javítása vagy cseréje otthon?

Ha a wc tartály problémája csak kisebb javításokat igényel, akkor érdemesebb a javítás mellett dönteni, ami általában 5-15 ezer forintba kerül. Ha azonban a tartály nagyobb sérülést szenvedett, vagy már elavult, akkor érdemesebb a cserét választani, ami általában 20-30 ezer forintba kerül. Azonban mindkét esetben érdemes szakember segítségét igénybe venni, hogy biztosan megfelelően és biztonságosan történjen a munka.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik wc tartály típus a legjobb minőségű otthon?

Az Incepa Atlantis tartály a legjobb minőségű wc tartály otthoni használatra, ára körülbelül 30 000 forint.

Olvas