Wc tartály vízmennyiség beállítása Kecskeméten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály vízmennyiség beállítása: Válassz 69 vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak: 7000-13200 Ft/alkalom, az ár függ az elvégzendő munka bonyolultságától. Találd meg a legjobb szakembert Kecskeméten a Qjob segítségével! Ne keresgélj többé, oszd meg velünk a feladatot, és a legjobb szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, visszajelzéseit, és további információkat is kérhetsz tőlük. Mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és garantáltan elégedett leszel!

10 szakember most online

László

László

A környeken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszallas.

Zoltán

Zoltán

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Kecskeméten?

8500 - 15900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Kecskeméten!

Egyéni méretek és igények alapján elkészítjük üveg zuhanykabinját, és beépítjük. Rendeljen saját édenkertet a fürdőszobájába, és akár 1 hét alatt beépítjük! Egyedi üveg zuhanykabin.

  • Wc tartály vízmennyiség beállítása

    5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a gyors mosógép cserét/ bekötést. Ajánlom mindenkinek!

Szilárd
2 éve

Jakuzzik azonnal, készletről országos házhoz szállítással és akár ajándék kiegészítőkkel. Ne várj sokáig, nehogy elvigyék előled álmaid jakuzziját. Szerezd be most, áremelés előtt.

  • Wc tartály vízmennyiség beállítása

    3900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon gyorsan kiérkezett a szakember a helyszínre. Szimpatikus, mindenre kiterjedő alapossággal mérte fel a problémát. Megfelelő felszereltséggel és szakértelemmel kezdet neki és oldotta meg a mosogatónk dugulását. Szívesen ajánlom a SDC duguláselhárítás céget mások figyelmébe a jó ár a gyorsaság és lelkiismeretes munkavégzése kapcsán.

Kelemen
2 éve

Extra minőség és extra garancia! Kádprofesszor - vele biztosra mehet. Könnyen tisztítható. Esztétikus. Tartós.

  • Wc tartály vízmennyiség beállítása

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, jó szakember. Csak ajánlani tudom.

Eligius
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc tartály vízmennyiség beállítása közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: wc tartály vízmennyiségének növelése vagy csökkentése otthon?

A jobb választás az, ha otthoni WC tartály vízmennyiségét csökkentjük, mivel ez segít az éves vízszámla csökkentésében és a környezetvédelemben. A legjobb megoldás ehhez a Geberit Duofix WC tartály, amely lehetővé teszi a vízöblítés mennyiségének beállítását 3, illetve 6 liter között. Ára általában 25 000-30 000 forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a wc tartály vízszintjének beállítása otthon?

A wc tartály vízszintjének beállítása általában a tartály belsejében található úszószelep segítségével történik. Az úszószelep magasságának beállításához először le kell zárni a vízszolgáltatást a wc-hez vezető csapnál. Ezután a tartály fedelét le kell venni, és az úszószelepet a kívánt magasságra kell állítani. A tartály fedelének visszahelyezése után vissza kell nyitni a vízszolgáltatást, majd ellenőrizni kell a wc működését. Ha az úszószelep beállítása nem oldja meg a problémát, akkor szakember segítségét kell igénybe venni. A wc tartály úszószelepe általában 1000-2000 forint közötti áron kapható.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyibe kerül a wc tartály vízmennyiségének beállítása konyhában?

A wc tartály vízmennyiségének beállítása konyhában általában 10 000-15 000 forintba kerül, az ár függ a szakember munkadíjától és a szükséges alkatrészek árától. Ajánlott szakemberrel végeztetni a beállítást, hogy biztosan megfelelően működjön a wc tartály.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a wc tartály vízszintjének beállítása szaniter készüléknél?

A wc tartály vízszintjének beállítása a szaniter készülékben a tartályban található úgynevezett úszó szelepen keresztül történik. A legtöbb szaniter készülékben az úszó szelep magassága állítható, így lehetőség van a vízszint beállítására. A szaniter készülékek árai változóak, azonban általában 10 000 és 50 000 forint közötti árkategóriában találhatóak.

Olvas