Videoton hangfal javítás szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Hangfal Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangfal szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 18 hangfal szerelő közül! Korrekt videoton hangfal javítás árak — 7000-13100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 hangfal szerelő most online

Tamás

Tamás

Еrdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a videoton hangfal javítás Kecskeméten?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangfal szerelőok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangfal szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Videoton hangfal javítás

    3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Ez nagyszerű! Azonnal világos, hogy az ember profi a szakmájában!

Rádiók, magnók, lemezjátszók, CD lejátszók, erősítők, aktív hangfalak, Music-centerek és Hi-Fi tornyok javítását a szervizünkben vállaljuk. Kisebb munkákat is vállalunk, mint pl.: jack dugók cseréje, leszakadt vezetékek visszaforrasztása, stb. Ne dobja ki, a meghibásodott készülékét! Kérjen árajánlatot, mert legtöbbször megéri a javítás! Sokat spórolhat, ha olcsón megjavítjuk Önnek, mert nem kell újat vennie.

  • Videoton hangfal javítás

    6700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyorsan elkészült a munka, hála a szakembernek! Határozottan ajánlom az együttműködést és magam is jelentkezem.

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Videoton hangfal javítás

    4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Minden tökéletesen sikerült! Gyorsan és hatékonyan! Újra rendelni fogok! Köszönjük szépen!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangfal szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangfal szerelő videoton hangfal javítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Videoton hangfal javítás: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a videoton hangfal javítás átlagára 5800 - 11000 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós véleményeket?

Kecskeméten a videoton hangfal javítás szolgáltatáshoz már 26 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hangfal szerelőt Kecskeméten?

Jelenleg 20 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést VIDEOTON HANGFAL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hangfal szerelő?

Egy hangfal szerelő ezzel a feladattal bízható meg: videoton hangfal javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy hangfal szerelő segítségét?

Egy jó hangfal szerelő a videoton hangfal javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: videoton hangfal javítás?

A videoton hangfal javítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy hangfal szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas