Kötelező könyvvizsgálat szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 41 könyvelő közül! Korrekt kötelező könyvvizsgálat árak — 24600-46100 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

6 könyvelő most online

András O.

András O.

Kedvezményt adok

Szidónia M.

Szidónia M.

Tapasztalt vagyok

János M.

János M.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kötelező könyvvizsgálat Kecskeméten?

24600 - 46100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Edit
Edit 6008 Kecskemét Online

Express Könyvelés ki, akár már ma! A cégmódosítás folyamataiban, a bérszámfejtésben is segítünk. 6 Budapesti iroda. Azonnal. Gyors. Webes ügyvitel. Szakértő csapat.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Ahogy a számítógépes játékok világában szokták mondani: Küldetés teljesítve – Megbízható, precíz könyvelő Budapesten történő keresése sikeres.

Aladár
2 éve
Nóra
Nóra 6008 Kecskemét Online

Könyvelő és tanácsadó iroda Professzionális, egyben ügyfélközpontú megoldások a pénzügyi és jogi tanácsadás területén. Varga & Varga professzionális bérszámfejtés, könyvelés, független pénzügyi tanácsadás. Pénzügyi controlling. Könyvelés, bérszámfejtés. Független tanácsadás.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, rendkívül precíz és nem mellesleg kedves csapat! Szívből ajánlom őket! 10 csillagot is adnék! Köszönöm az eddigi munkát!

Benjámin
2 éve
Zsuzsa
Zsuzsa 6000 Kecskemét Online

Könyvelő és tanácsadó iroda Újonnan alapuló cégektől kezdődően a kifejlett cégekig

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Amatőr cég, nagy ívben kerüljétek el őket. Nem sikerült a kindergeld-et elintézniük, elutasítottak, az ő hibáljukból. Amit természetesen nem ismernek el.

Anikó
Anikó 6044 Kecskemét Online

Gyere hozzánk: E-Könyvelés, Minden Bevallás Időben Beadva Nálunk csak annyit fizet amennyi számlája van. Tegyen próbára most! Kedvező konstrukciók. Válassza a minőséget. Piacvezető szolgáltató. Megbízható, korrekt cég.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  7700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Had a couple of consultations with this company by now, and they've been very helpful and even lifesaving! Navigating accounting law in Hungary as a foreigner is no easy feat, but with Whispering Tree, I am now able to get my business going in peace. Would definitely recommend!

Fanni
2 éve
Mária
Mária 6008 Kecskemét Online

Bérszámfejtés - Online Könyvelés Megkönnyítjük a helyzetét átlátható és kényelmes szolgáltatásunkkal. Keressen minket! Mi mindig tisztában vagyunk a törvényi változásokkal, velünk nem vállal kockázatot. Gyors.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Köszönjük a precíz munkát a Helvetia Kft. szakmai csapatának. Nagyon felkészült, segítőkész szakembereknek ismertük meg őket. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkával.

Elemér
2 éve
Bianka
Bianka 6044 Kecskemét Online

Könyvelés Garanciával Teljes körű könyvelés: könyvelési rendszerek kialakítása, felülvizsgálata, átalakítása.

 • Kötelező könyvvizsgálat

  6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Lantos Attila is hard working and work focused person. We took Whispering tree services for business registration, book keeping, govt. related tasks and planning to continue on further relevant activities. Lantos is friendly, has good accounting knowledge with international taxation exposure and helpful to make optimal accounting decisions, business expansion etc. specially at start-up stage. Good Luck!

Bence
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő kötelező könyvvizsgálat közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágyvég kárpitozás: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten az ágyvég kárpitozás átlagára 17000 - 32000 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Kecskeméten?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Kecskeméten?

Most 41 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁGYVÉG KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost hívnod ha erre van szükséged: ágyvég kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos az ágyvég kárpitozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas