Könyvelés szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 39 könyvelő közül! Korrekt könyvelés árak: 21500-40400 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 könyvelő most online

Enikő M.

Enikő M.

Kedvezményt adok

Mónika T.

Mónika T.

Tapasztalt vagyok

Angelika S.

Angelika S.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a könyvelés Kecskeméten?

21500 - 40400 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

A családias hangulatú kis könyvelő iroda, Budapesten a II. kerületben. Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal. Munkatársaim mérlegképes és IFRS könyvelői valamint adótanácsadói végzettséggel rendelkeznek, rendszeresen részt vesznek szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon. Munkatársaim tudása, felkészültsége az adó- és számvitel területén a lehetőségekhez képest naprakész. Az ügyfelekkel szoros, szinte napi kapcsolatot tartunk fenn - természetesen az igényeknek megfelelően, e-mailben és telefonon mindig elérhetőek vagyunk. A napi könyvelési feladatokon kívül szakmai tanácsadással is rendelkezésre állunk ügyfeleinknek. Elsősorban cégek könyvelését vállaljuk, de természetesen nem zárkózunk el az egyéni vállalkozások könyvelésétől sem, igaz ezen a területen már a kapacitásunk korlátozott.

 • Könyvelés

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Magasan képzett, naprakész, jó hozzá állás

Csilla
2 éve

A Mérleg-Adó 2000 Könyvelő Iroda Tatabányán és környékén nyújt könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás szolgáltatást. Szakmailag felkészült szakemberek vagyunk, akik naprakész számviteli ismeretekkel rendelkeznek. Célunk, hogy számviteli feladatait sikeresen elvégezzük, adóját optimalizáljuk, és tanácsainkkal segítsük a sikeres üzletvezetést. Kezdő egyéni vállalkozók, illetve az újonnan alakuló gazdasági társaságok számára ingyenes adótanácsadást, tanácsadást nyújtunk, valamint közreműködünk a vállalkozás elindításában is. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti kedvezményeinket, és árajánlatot kérhet kötelezettségek nélkül!

 • Könyvelés

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Kedvesek, segítőkészek, megbízhatóak, hozzáértőek, rugalmasak, és könnyen elérhető helyen vannak!

Orsolya
2 éve

Adótanácsadás, adószakértés, adótervezés Adóügyek és könyvelés egyszerűen, érthetően. Keress minket bizalommal! Ha megismerjük az igényeidet, együtt dolgozva támogatjuk is, hogy elérd a céljaidat! 20 éves Tapasztalat.

 • Könyvelés

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb könyvelő Budapesten, akit eddig ismertem. Profi, minden szakmai kérdésre gyorsan válaszol, naprakész. Mindezt ráadásul kedvező áron teszi. Ajánlom mindenkinek.

Edina
2 éve

Online Könyvelés, Könyvelés | Bérszámfejtés Professzionális, egyben ügyfélközpontú megoldások a pénzügyi és jogi tanácsadás területén. Varga & Varga professzionális bérszámfejtés, könyvelés, független pénzügyi...

 • Könyvelés

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Segitokesz holgyek az irodaban, korrekt hozzaallas, erosen ajanlott!.....frissites: 1 evvel kesobb is profi es korrekt kiszolgalas. Teljesen jo ;)

Antal
2 éve
Flóra
Flóra 6000 Kecskemét Online

Minden könyvelési igényhez 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt...

 • Könyvelés

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

A jó szakemberekből álló csapat gyorsan, hatékonyan segített megoldani a problémámat.

György
2 éve

Adószakértő Megbízható Könyvelőt keres? Könyvelés, Bérszámfejtés, Tanácsadás, Online Könyvelés. Egyedi megoldások, kiemelkedő szakmai tudás, ezt kínálja Önnek a Next Accounting.

 • Könyvelés

  5800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

8 hónapja kértem fel a könyvelőmnek és azóta minden könyveléssel kapcsolatos kérdésben és kérésben segít. Ha telefonon nem tudunk beszélni akkor későbbi időpontban vissza hív.Teljesen meg vagyok elégedve. M. Andrea

Magdolna
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő könyvelés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor összeszerelés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a bútor összeszerelés átlagos díja 2200 - 4100 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós véleményeket?

Kecskeméten a bútor összeszerelés szolgáltatáshoz már 51 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Kecskeméten?

Jelenleg 39 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: bútor összeszerelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A bútor összeszerelés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas