Kata könyvelés szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Kata Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj kata könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 41 kata könyvelő közül! Korrekt kata könyvelés árak: 34200-64100 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 kata könyvelő most online

Zsolt Z.

Zsolt Z.

Kedvezményt adok

evi c.

evi c.

Tapasztalt vagyok

Henriett O.

Henriett O.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kata könyvelés Kecskeméten?

34200 - 64100 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb kata könyvelőok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kata könyvelőt!

Tudatos Könyvelés Teljes körű könyvelés: könyvelési rendszerek kialakítása, felülvizsgálata, átalakítása. Bízza ránk cége könyvelését, beszámolóinak elkészítését, akár IFRS, USGAAP szerint.

 • Kata könyvelés

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Felkészült, tapasztalt és türelmes szakemberek kulturált környezetben, normális áron. Minden kérdésemre választ kaptam, máskor is ide jövök ha könyvelésre vagy adótanácsra van szükségem. Abszolút +++++ tapasztalat.

Mónika
2 éve
Vivien
Vivien 6044 Kecskemét Online

Minden könyvelési igényhez - Rugalmas könyvelés Angol, német nyelvű számviteli- és adótanácsadás! M&A, osztalék tanácsadás, cégstruktúra. Szakterületeink: Társasági és iparűzési adókedvezmények, bér és járulékkedvezmények, KIVA. Business advisory. HGB. IFRS, TAX, US GAAP,.

 • Kata könyvelés

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Profi (és közérthető, ami ebben az esetben nagyon fontos) kommunikáció, profi ügyintézés, és ami extra: nemcsak könyvelnek, hanem edukálnak is!

Szandra
2 éve
Eszter
Eszter 6000 Kecskemét Online

Adózási szolgáltatások Most Válts Könyvelőt - Céged Könyvelése Elérhető Áron - Most Kérj Ajánlatot - 5 Perc Alatt. Kedvezményt kap minden új ügyfelünk! Most használd ki! Pályázatírás és Könyvelés Egyben.

 • Kata könyvelés

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett vagyok velük, türelmesek, gyorsak. Biztos van olcsóbb könyvelő is, de ár/érték arányban verhetetlen.

Marcel
2 éve

Számviteli szolgáltatásunk magába foglalja a teljes körű könyvelést, bérszámfejtést, munkaügyi nyilvántartást, év végi adóbevallások és mérleg készítését, a NAV és TB felé képviseletet. Adótanácsadás.

 • Kata könyvelés

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Masszőr vagyok. Erzsit véletlenül ismertem meg. Szükségem volt a hivatalos ügyemben egy könyvelőre és hazafele menet becsöngettem hozzá. Többször láttam a könyvelő hirdetést kutyasétáltatás közben és úgy éreztem nem volt veszíteni valóm. Azonnal fogadott, nagyon kedves volt , precìz és figyelmes. Nyugodtan és erthetően elmagyarázott mindent és megoldottuk a problémám. Azóta is tartjuk a kapcsolatot és bármilyen könyvelési ügyben kereshetem. Csak ajánlani tudom. Jó ember és kiválo szakember. Végh Viktoria

Gabi
2 éve

Adótervezés, optimalizálás, NAV adójogi szakértők Megkönnyítjük a helyzetét átlátható és kényelmes szolgáltatásunkkal. Keressen minket! Profi kollégáink készséggel állnak rendelkezésére speciális kérdések esetén is. 6 Budapesti iroda.

 • Kata könyvelés

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Már 3. Éve készitik a család szja ját. Tökéletes a munkájuk és a szakértelmük!!! (És nagyon kedvesek) Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Nóra
2 éve
Regina
Regina 6000 Kecskemét Online

Könyvelő és tanácsadó iroda Ha megismerjük az igényeidet, együtt dolgozva támogatjuk is, hogy elérd a céljaidat.

 • Kata könyvelés

  8000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Sajnos az előző könyvelőmmel nagyon rossz tapasztalataim voltak, ajánlás útján jutottam el Krisztáékhoz. Már az első konzultáció után tudtam, hogy a legjobb helyre kerültem. Teljes biztonságban érzem magamat és a cégemet. Mindenről tájékoztatást kapok előzetes kérés nélkül, folyamatosan anyagokat kapunk, amelyek segítenek minket pénzügyi döntéseinkben, előre szólnak, hogy mit és mikor kell csinálnom. Bármilyen kérdésem van készséggel és szakmai profizmussal válaszolnak. Szívből ajánlom a Ködmön Könyvelőirodát.

Laukó
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kata könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kata könyvelő kata könyvelés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ágy kárpitozás: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten az ágy kárpitozás átlagos díja 27400 - 51500 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Kecskeméten?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Kecskeméten?

Most 41 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÁGY KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost keresned amennyiben a következőre van szükséged: ágy kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos az ágy kárpitozás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas

Népszerű szolgáltatások Kecskeméten