Adótanácsadás szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 47 adótanácsadó közül! Korrekt adótanácsadás árak: 5800-10800 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 adótanácsadó most online

Anikó H.

Anikó H.

Kedvezményt adok

Sylvie E.

Sylvie E.

Tapasztalt vagyok

Judit B.

Judit B.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adótanácsadás Kecskeméten?

5800 - 10800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Tudatos Könyvelés Teljes körű könyvelés: könyvelési rendszerek kialakítása, felülvizsgálata, átalakítása. Bízza ránk cége könyvelését, beszámolóinak elkészítését, akár IFRS, USGAAP szerint.

 • Adótanácsadás

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Felkészült, tapasztalt és türelmes szakemberek kulturált környezetben, normális áron. Minden kérdésemre választ kaptam, máskor is ide jövök ha könyvelésre vagy adótanácsra van szükségem. Abszolút +++++ tapasztalat.

Mónika
2 éve
Vivien
Vivien 6044 Kecskemét Online

Minden könyvelési igényhez - Rugalmas könyvelés Angol, német nyelvű számviteli- és adótanácsadás! M&A, osztalék tanácsadás, cégstruktúra. Szakterületeink: Társasági és iparűzési adókedvezmények, bér és járulékkedvezmények, KIVA. Business advisory. HGB. IFRS, TAX, US GAAP,.

 • Adótanácsadás

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Profi (és közérthető, ami ebben az esetben nagyon fontos) kommunikáció, profi ügyintézés, és ami extra: nemcsak könyvelnek, hanem edukálnak is!

Szandra
2 éve
Eszter
Eszter 6000 Kecskemét Online

Adózási szolgáltatások Most Válts Könyvelőt - Céged Könyvelése Elérhető Áron - Most Kérj Ajánlatot - 5 Perc Alatt. Kedvezményt kap minden új ügyfelünk! Most használd ki! Pályázatírás és Könyvelés Egyben.

 • Adótanácsadás

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett vagyok velük, türelmesek, gyorsak. Biztos van olcsóbb könyvelő is, de ár/érték arányban verhetetlen.

Marcel
2 éve

Számviteli szolgáltatásunk magába foglalja a teljes körű könyvelést, bérszámfejtést, munkaügyi nyilvántartást, év végi adóbevallások és mérleg készítését, a NAV és TB felé képviseletet. Adótanácsadás.

 • Adótanácsadás

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Masszőr vagyok. Erzsit véletlenül ismertem meg. Szükségem volt a hivatalos ügyemben egy könyvelőre és hazafele menet becsöngettem hozzá. Többször láttam a könyvelő hirdetést kutyasétáltatás közben és úgy éreztem nem volt veszíteni valóm. Azonnal fogadott, nagyon kedves volt , precìz és figyelmes. Nyugodtan és erthetően elmagyarázott mindent és megoldottuk a problémám. Azóta is tartjuk a kapcsolatot és bármilyen könyvelési ügyben kereshetem. Csak ajánlani tudom. Jó ember és kiválo szakember. Végh Viktoria

Gabi
2 éve

Adótervezés, optimalizálás, NAV adójogi szakértők Megkönnyítjük a helyzetét átlátható és kényelmes szolgáltatásunkkal. Keressen minket! Profi kollégáink készséggel állnak rendelkezésére speciális kérdések esetén is. 6 Budapesti iroda.

 • Adótanácsadás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Már 3. Éve készitik a család szja ját. Tökéletes a munkájuk és a szakértelmük!!! (És nagyon kedvesek) Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Nóra
2 éve
Regina
Regina 6000 Kecskemét Online

Könyvelő és tanácsadó iroda Ha megismerjük az igényeidet, együtt dolgozva támogatjuk is, hogy elérd a céljaidat.

 • Adótanácsadás

  8000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Sajnos az előző könyvelőmmel nagyon rossz tapasztalataim voltak, ajánlás útján jutottam el Krisztáékhoz. Már az első konzultáció után tudtam, hogy a legjobb helyre kerültem. Teljes biztonságban érzem magamat és a cégemet. Mindenről tájékoztatást kapok előzetes kérés nélkül, folyamatosan anyagokat kapunk, amelyek segítenek minket pénzügyi döntéseinkben, előre szólnak, hogy mit és mikor kell csinálnom. Bármilyen kérdésem van készséggel és szakmai profizmussal válaszolnak. Szívből ajánlom a Ködmön Könyvelőirodát.

Laukó
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adótanácsadás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szobabútor készítés: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a szobabútor készítés átlagos díja 5400 - 10200 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi értékeléseket?

Kecskeméten a szobabútor készítés szolgáltatáshoz már 59 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Kecskeméten?

Jelenleg 45 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZOBABÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk asztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált asztalost megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: szobabútor készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó asztalos?

A jó asztalos pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: asztalos?

Ha a legjobb asztalos segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A szobabútor készítés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas