Adószámos magánszemély: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 41 adótanácsadó közül! Korrekt adószámos magánszemély árak: 6600-12500 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 adótanácsadó most online

Csaba B.

Csaba B.

Kedvezményt adok

Éva H.

Éva H.

Tapasztalt vagyok

Sanamarry s.

Sanamarry s.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adószámos magánszemély Kecskeméten?

6600 - 12500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Diana
Diana 6000 Kecskemét Online

Könyvelőváltás 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes.

 • Adószámos magánszemély

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Csak jót tudok írni az iroda működéséről. Gyors, felkészült, készséges, türelmes. Ez utóbbi különösen fontos a rendetlen és pontatlan ügyfeleknél. Én ilyen vagyok, ezért a Ködmön iroda nekem, s a hozzám hasonlóknak ideális szolgáltató. De talán a rendes, pontos ügyfeleknek is, merthogy szakszerű tanácsadásra, megbízható partnerre nekik is szükségük lehet.

Katalin
2 éve
Marina
Marina 6008 Kecskemét Online

Könyvelés Megbízható partner vagyunk az adózás, könyvelés, bérszámfejtés, és a tanácsadás területén. Pontos, felelős, és határidőben történő tájékoztatás, az ügyfelek igényei szerint! Adózás, Adótanácsadás. Könyvelés. Bérszámfejtés. Tanácsadás.

 • Adószámos magánszemély

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Andrea lelkiismeretesen végzi munkáját. Szakmailag kifogástalan, precíz, kellően, felmerülő kérdésekre hamar válaszol., egyszóval egy kiváló és korrekt könyvelő Budapesten. Ajánlom szolgáltatásait mindenki számára.

Petriko
2 éve
Lea
Lea 6044 Kecskemét Online

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás Teljes körű adótanácsadás magánszemélyeknek, kis-, közép- és nagyvállalatoknak. Forduljon több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező adótanácsadó csapatunkhoz!

 • Adószámos magánszemély

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

A Számla-Rend végzi könyvelésünket. Most volt a cégünknél adóellenőrzés, hibát nem találtak. Csak ajánlani tudom őket: Econet Kft.

Melinda
2 éve

Vállalkozásunk 20 éves könyvvitel és adótanácsadás területén szerzett szakmai tapasztalattal teljes körű számviteli, adózási, valamint munkaügyi szolgáltatásokat nyújt egyéni és társas vállalkozások, könyvelőirodák, magánszemélyek részére. Távkönyvelésben is vállaljuk a feladatok elvégzését, igény esetén a könyvelési anyagért személyesen megyünk.

 • Adószámos magánszemély

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

5 ⭐-os szolgáltatás! És mindenki nagyon jó fej!

15 éves szakmai tapasztalattal, regisztrált mérlegképes könyvelőként dolgozom. Munkám során többféle tevékenységi körű és vállalkozási formájú vállalkozás könyvelését végzem. Társaságok, egyéni vállalkozók, őstermelők és családi gazdaságok számviteli, bérszámfejtési, és TB ügyintézési feladatait is szívesen vállalom. Adózás szempontjából sem riadok vissza a társasági adó vagy a KIVA szerint adózók, illetve az egyszeres könyvelésen belül a jövedelem, a KATA szerint adózók, esetleg a családi gazdaságok bevallásainak elkészítésétől. Munkámról számlát adok, és felelősségbiztosítással rendelkezem. Szükség esetén a könyvelési anyagért házhoz megyek.

 • Adószámos magánszemély

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, precíz könyvelőiroda. Bátran tudom ajánlani!

Alajos
2 éve

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás Csapatunk tagjai közel tíz évig dolgoztak az adóhivatal különböző ellenőrzési területein. Folyamatosan követjük az adóhatóság, a vonatkozó hazai és európai bíróság döntéseit. Kiemelkedő felkészültség. Gazdasági büntetőjog. 10 éves tapasztalat.

 • Adószámos magánszemély

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Barátságos, korrekt ügyfélkezelés, kellemes környezet. A tanácsadás alkalmával részletes, teljeskörű tájékoztatást kaptam a speciális kérdéseim kapcsán is.

Zsoltné
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adószámos magánszemély közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi fa konyhabútor készítés: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten az egyedi fa konyhabútor készítés átlagára 44200 - 83000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható értékeléseket?

Kecskeméten az egyedi fa konyhabútor készítés szolgáltatáshoz már 56 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Kecskeméten?

Most 43 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI FA KONYHABÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy asztalos?

Egy asztalos ezzel a feladattal bízható meg: egyedi fa konyhabútor készítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy asztalos segítségét?

Egy megbízható asztalos az egyedi fa konyhabútor készítés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: egyedi fa konyhabútor készítés?

Az Egyedi fa konyhabútor készítés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy asztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas