Vállalkozás indítás: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 39 adótanácsadó közül! Korrekt vállalkozás indítás árak: 7300-13700 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

6 adótanácsadó most online

Zoltán V.

Zoltán V.

Kedvezményt adok

Zoltán K.

Zoltán K.

Tapasztalt vagyok

Tamás H.

Tamás H.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a vállalkozás indítás Kecskeméten?

7300 - 13700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Tudatos Könyvelés Teljes körű könyvelés: könyvelési rendszerek kialakítása, felülvizsgálata, átalakítása. Bízza ránk cége könyvelését, beszámolóinak elkészítését, akár IFRS, USGAAP szerint.

 • Vállalkozás indítás

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Felkészült, tapasztalt és türelmes szakemberek kulturált környezetben, normális áron. Minden kérdésemre választ kaptam, máskor is ide jövök ha könyvelésre vagy adótanácsra van szükségem. Abszolút +++++ tapasztalat.

Mónika
2 éve
Vivien
Vivien 6044 Kecskemét Online

Minden könyvelési igényhez - Rugalmas könyvelés Angol, német nyelvű számviteli- és adótanácsadás! M&A, osztalék tanácsadás, cégstruktúra. Szakterületeink: Társasági és iparűzési adókedvezmények, bér és járulékkedvezmények, KIVA. Business advisory. HGB. IFRS, TAX, US GAAP,.

 • Vállalkozás indítás

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Profi (és közérthető, ami ebben az esetben nagyon fontos) kommunikáció, profi ügyintézés, és ami extra: nemcsak könyvelnek, hanem edukálnak is!

Szandra
2 éve
Eszter
Eszter 6000 Kecskemét Online

Adózási szolgáltatások Most Válts Könyvelőt - Céged Könyvelése Elérhető Áron - Most Kérj Ajánlatot - 5 Perc Alatt. Kedvezményt kap minden új ügyfelünk! Most használd ki! Pályázatírás és Könyvelés Egyben.

 • Vállalkozás indítás

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett vagyok velük, türelmesek, gyorsak. Biztos van olcsóbb könyvelő is, de ár/érték arányban verhetetlen.

Marcel
2 éve

Számviteli szolgáltatásunk magába foglalja a teljes körű könyvelést, bérszámfejtést, munkaügyi nyilvántartást, év végi adóbevallások és mérleg készítését, a NAV és TB felé képviseletet. Adótanácsadás.

 • Vállalkozás indítás

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Masszőr vagyok. Erzsit véletlenül ismertem meg. Szükségem volt a hivatalos ügyemben egy könyvelőre és hazafele menet becsöngettem hozzá. Többször láttam a könyvelő hirdetést kutyasétáltatás közben és úgy éreztem nem volt veszíteni valóm. Azonnal fogadott, nagyon kedves volt , precìz és figyelmes. Nyugodtan és erthetően elmagyarázott mindent és megoldottuk a problémám. Azóta is tartjuk a kapcsolatot és bármilyen könyvelési ügyben kereshetem. Csak ajánlani tudom. Jó ember és kiválo szakember. Végh Viktoria

Gabi
2 éve

Adótervezés, optimalizálás, NAV adójogi szakértők Megkönnyítjük a helyzetét átlátható és kényelmes szolgáltatásunkkal. Keressen minket! Profi kollégáink készséggel állnak rendelkezésére speciális kérdések esetén is. 6 Budapesti iroda.

 • Vállalkozás indítás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Már 3. Éve készitik a család szja ját. Tökéletes a munkájuk és a szakértelmük!!! (És nagyon kedvesek) Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Nóra
2 éve
Regina
Regina 6000 Kecskemét Online

Könyvelő és tanácsadó iroda Ha megismerjük az igényeidet, együtt dolgozva támogatjuk is, hogy elérd a céljaidat.

 • Vállalkozás indítás

  8000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Sajnos az előző könyvelőmmel nagyon rossz tapasztalataim voltak, ajánlás útján jutottam el Krisztáékhoz. Már az első konzultáció után tudtam, hogy a legjobb helyre kerültem. Teljes biztonságban érzem magamat és a cégemet. Mindenről tájékoztatást kapok előzetes kérés nélkül, folyamatosan anyagokat kapunk, amelyek segítenek minket pénzügyi döntéseinkben, előre szólnak, hogy mit és mikor kell csinálnom. Bármilyen kérdésem van készséggel és szakmai profizmussal válaszolnak. Szívből ajánlom a Ködmön Könyvelőirodát.

Laukó
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó vállalkozás indítás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Jysk bútorok összeszerelés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a jysk bútorok összeszerelés átlagos díja 1500 - 2900 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi véleményeket?

Kecskeméten a jysk bútorok összeszerelés szolgáltatáshoz már 59 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 45 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést JYSK BÚTOROK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: jysk bútorok összeszerelés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos a jysk bútorok összeszerelés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha a legjobb bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A jysk bútorok összeszerelés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas