Kriptovaluta adózás szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 48 adótanácsadó közül! Korrekt kriptovaluta adózás árak: 7000-13200 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 adótanácsadó most online

Dániel R.

Dániel R.

Kedvezményt adok

Károly J.

Károly J.

Tapasztalt vagyok

Ági K.

Ági K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a kriptovaluta adózás Kecskeméten?

7000 - 13200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Diana
Diana 6000 Kecskemét Online

Könyvelőváltás 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes.

 • Kriptovaluta adózás

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Csak jót tudok írni az iroda működéséről. Gyors, felkészült, készséges, türelmes. Ez utóbbi különösen fontos a rendetlen és pontatlan ügyfeleknél. Én ilyen vagyok, ezért a Ködmön iroda nekem, s a hozzám hasonlóknak ideális szolgáltató. De talán a rendes, pontos ügyfeleknek is, merthogy szakszerű tanácsadásra, megbízható partnerre nekik is szükségük lehet.

Katalin
2 éve
Marina
Marina 6008 Kecskemét Online

Könyvelés Megbízható partner vagyunk az adózás, könyvelés, bérszámfejtés, és a tanácsadás területén. Pontos, felelős, és határidőben történő tájékoztatás, az ügyfelek igényei szerint! Adózás, Adótanácsadás. Könyvelés. Bérszámfejtés. Tanácsadás.

 • Kriptovaluta adózás

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Andrea lelkiismeretesen végzi munkáját. Szakmailag kifogástalan, precíz, kellően, felmerülő kérdésekre hamar válaszol., egyszóval egy kiváló és korrekt könyvelő Budapesten. Ajánlom szolgáltatásait mindenki számára.

Petriko
2 éve
Lea
Lea 6044 Kecskemét Online

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás Teljes körű adótanácsadás magánszemélyeknek, kis-, közép- és nagyvállalatoknak. Forduljon több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező adótanácsadó csapatunkhoz!

 • Kriptovaluta adózás

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

A Számla-Rend végzi könyvelésünket. Most volt a cégünknél adóellenőrzés, hibát nem találtak. Csak ajánlani tudom őket: Econet Kft.

Melinda
2 éve

Vállalkozásunk 20 éves könyvvitel és adótanácsadás területén szerzett szakmai tapasztalattal teljes körű számviteli, adózási, valamint munkaügyi szolgáltatásokat nyújt egyéni és társas vállalkozások, könyvelőirodák, magánszemélyek részére. Távkönyvelésben is vállaljuk a feladatok elvégzését, igény esetén a könyvelési anyagért személyesen megyünk.

 • Kriptovaluta adózás

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

5 ⭐-os szolgáltatás! És mindenki nagyon jó fej!

15 éves szakmai tapasztalattal, regisztrált mérlegképes könyvelőként dolgozom. Munkám során többféle tevékenységi körű és vállalkozási formájú vállalkozás könyvelését végzem. Társaságok, egyéni vállalkozók, őstermelők és családi gazdaságok számviteli, bérszámfejtési, és TB ügyintézési feladatait is szívesen vállalom. Adózás szempontjából sem riadok vissza a társasági adó vagy a KIVA szerint adózók, illetve az egyszeres könyvelésen belül a jövedelem, a KATA szerint adózók, esetleg a családi gazdaságok bevallásainak elkészítésétől. Munkámról számlát adok, és felelősségbiztosítással rendelkezem. Szükség esetén a könyvelési anyagért házhoz megyek.

 • Kriptovaluta adózás

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, precíz könyvelőiroda. Bátran tudom ajánlani!

Alajos
2 éve

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás Csapatunk tagjai közel tíz évig dolgoztak az adóhivatal különböző ellenőrzési területein. Folyamatosan követjük az adóhatóság, a vonatkozó hazai és európai bíróság döntéseit. Kiemelkedő felkészültség. Gazdasági büntetőjog. 10 éves tapasztalat.

 • Kriptovaluta adózás

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Barátságos, korrekt ügyfélkezelés, kellemes környezet. A tanácsadás alkalmával részletes, teljeskörű tájékoztatást kaptam a speciális kérdéseim kapcsán is.

Zsoltné
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó kriptovaluta adózás közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA bútor összeszerelés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten az ikea bútor összeszerelés átlagos díja 1800 - 3300 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi véleményeket?

Kecskeméten az ikea bútor összeszerelés szolgáltatáshoz már 61 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Kecskeméten?

Most 47 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost megbíznod ha a következőre van szükséged: ikea bútor összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos az ikea bútor összeszerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: ikea bútor összeszerelés?

Az IKEA bútor összeszerelés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas