Ingatlan értékesítés szja: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 42 adótanácsadó közül! Korrekt ingatlan értékesítés szja árak — 7300-13700 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

6 adótanácsadó most online

Annamária N.

Annamária N.

Kedvezményt adok

Beatrix G.

Beatrix G.

Tapasztalt vagyok

Rita O.

Rita O.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az ingatlan értékesítés szja Kecskeméten?

7300 - 13700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Online Könyvelés, Könyvelés | Bérszámfejtés Professzionális, egyben ügyfélközpontú megoldások a pénzügyi és jogi tanácsadás területén. Varga & Varga professzionális bérszámfejtés, könyvelés, független pénzügyi...

 • Ingatlan értékesítés szja

  7000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Segitokesz holgyek az irodaban, korrekt hozzaallas, erosen ajanlott!.....frissites: 1 evvel kesobb is profi es korrekt kiszolgalas. Teljesen jo ;)

Antal
2 éve
Flóra
Flóra 6000 Kecskemét Online

Minden könyvelési igényhez 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Kényelmes, egyszerű. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt...

 • Ingatlan értékesítés szja

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

A jó szakemberekből álló csapat gyorsan, hatékonyan segített megoldani a problémámat.

György
2 éve

Adószakértő Megbízható Könyvelőt keres? Könyvelés, Bérszámfejtés, Tanácsadás, Online Könyvelés. Egyedi megoldások, kiemelkedő szakmai tudás, ezt kínálja Önnek a Next Accounting.

 • Ingatlan értékesítés szja

  5800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

8 hónapja kértem fel a könyvelőmnek és azóta minden könyveléssel kapcsolatos kérdésben és kérésben segít. Ha telefonon nem tudunk beszélni akkor későbbi időpontban vissza hív.Teljesen meg vagyok elégedve. M. Andrea

Magdolna
2 éve

A családias hangulatú kis könyvelő iroda, Budapesten a II. kerületben. Több mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársakkal. Munkatársaim mérlegképes és IFRS könyvelői valamint adótanácsadói végzettséggel rendelkeznek, rendszeresen részt vesznek szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon. Munkatársaim tudása, felkészültsége az adó- és számvitel területén a lehetőségekhez képest naprakész. Az ügyfelekkel szoros, szinte napi kapcsolatot tartunk fenn - természetesen az igényeknek megfelelően, e-mailben és telefonon mindig elérhetőek vagyunk. A napi könyvelési feladatokon kívül szakmai tanácsadással is rendelkezésre állunk ügyfeleinknek. Elsősorban cégek könyvelését vállaljuk, de természetesen nem zárkózunk el az egyéni vállalkozások könyvelésétől sem, igaz ezen a területen már a kapacitásunk korlátozott.

 • Ingatlan értékesítés szja

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Magasan képzett, naprakész, jó hozzá állás

Csilla
2 éve

A Mérleg-Adó 2000 Könyvelő Iroda Tatabányán és környékén nyújt könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás szolgáltatást. Szakmailag felkészült szakemberek vagyunk, akik naprakész számviteli ismeretekkel rendelkeznek. Célunk, hogy számviteli feladatait sikeresen elvégezzük, adóját optimalizáljuk, és tanácsainkkal segítsük a sikeres üzletvezetést. Kezdő egyéni vállalkozók, illetve az újonnan alakuló gazdasági társaságok számára ingyenes adótanácsadást, tanácsadást nyújtunk, valamint közreműködünk a vállalkozás elindításában is. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti kedvezményeinket, és árajánlatot kérhet kötelezettségek nélkül!

 • Ingatlan értékesítés szja

  5900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Kedvesek, segítőkészek, megbízhatóak, hozzáértőek, rugalmasak, és könnyen elérhető helyen vannak!

Orsolya
2 éve

Adótanácsadás, adószakértés, adótervezés Adóügyek és könyvelés egyszerűen, érthetően. Keress minket bizalommal! Ha megismerjük az igényeidet, együtt dolgozva támogatjuk is, hogy elérd a céljaidat! 20 éves Tapasztalat.

 • Ingatlan értékesítés szja

  7600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb könyvelő Budapesten, akit eddig ismertem. Profi, minden szakmai kérdésre gyorsan válaszol, naprakész. Mindezt ráadásul kedvező áron teszi. Ajánlom mindenkinek.

Edina
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó ingatlan értékesítés szja közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény összeszerelés: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a szekrény összeszerelés átlagára 7800 - 14700 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Kecskeméten a szekrény összeszerelés szolgáltatáshoz már 55 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Kecskeméten?

Most 42 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost keresned ha szükséged van erre: szekrény összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos a szekrény összeszerelés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas