Ingatlan eladás 5 éven belül szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 43 adótanácsadó közül! Korrekt ingatlan eladás 5 éven belül árak — 4600-8700 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Kecskeméten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 adótanácsadó most online

Viktor D.

Viktor D.

Kedvezményt adok

Zoltán K.

Zoltán K.

Tapasztalt vagyok

Maja V.

Maja V.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az ingatlan eladás 5 éven belül Kecskeméten?

4600 - 8700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Diana
Diana 6000 Kecskemét Online

Könyvelőváltás 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes.

 • Ingatlan eladás 5 éven belül

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Csak jót tudok írni az iroda működéséről. Gyors, felkészült, készséges, türelmes. Ez utóbbi különösen fontos a rendetlen és pontatlan ügyfeleknél. Én ilyen vagyok, ezért a Ködmön iroda nekem, s a hozzám hasonlóknak ideális szolgáltató. De talán a rendes, pontos ügyfeleknek is, merthogy szakszerű tanácsadásra, megbízható partnerre nekik is szükségük lehet.

Katalin
2 éve
Marina
Marina 6008 Kecskemét Online

Könyvelés Megbízható partner vagyunk az adózás, könyvelés, bérszámfejtés, és a tanácsadás területén. Pontos, felelős, és határidőben történő tájékoztatás, az ügyfelek igényei szerint! Adózás, Adótanácsadás. Könyvelés. Bérszámfejtés. Tanácsadás.

 • Ingatlan eladás 5 éven belül

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Andrea lelkiismeretesen végzi munkáját. Szakmailag kifogástalan, precíz, kellően, felmerülő kérdésekre hamar válaszol., egyszóval egy kiváló és korrekt könyvelő Budapesten. Ajánlom szolgáltatásait mindenki számára.

Petriko
2 éve
Lea
Lea 6044 Kecskemét Online

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás Teljes körű adótanácsadás magánszemélyeknek, kis-, közép- és nagyvállalatoknak. Forduljon több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező adótanácsadó csapatunkhoz!

 • Ingatlan eladás 5 éven belül

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

A Számla-Rend végzi könyvelésünket. Most volt a cégünknél adóellenőrzés, hibát nem találtak. Csak ajánlani tudom őket: Econet Kft.

Melinda
2 éve

Vállalkozásunk 20 éves könyvvitel és adótanácsadás területén szerzett szakmai tapasztalattal teljes körű számviteli, adózási, valamint munkaügyi szolgáltatásokat nyújt egyéni és társas vállalkozások, könyvelőirodák, magánszemélyek részére. Távkönyvelésben is vállaljuk a feladatok elvégzését, igény esetén a könyvelési anyagért személyesen megyünk.

 • Ingatlan eladás 5 éven belül

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

5 ⭐-os szolgáltatás! És mindenki nagyon jó fej!

15 éves szakmai tapasztalattal, regisztrált mérlegképes könyvelőként dolgozom. Munkám során többféle tevékenységi körű és vállalkozási formájú vállalkozás könyvelését végzem. Társaságok, egyéni vállalkozók, őstermelők és családi gazdaságok számviteli, bérszámfejtési, és TB ügyintézési feladatait is szívesen vállalom. Adózás szempontjából sem riadok vissza a társasági adó vagy a KIVA szerint adózók, illetve az egyszeres könyvelésen belül a jövedelem, a KATA szerint adózók, esetleg a családi gazdaságok bevallásainak elkészítésétől. Munkámról számlát adok, és felelősségbiztosítással rendelkezem. Szükség esetén a könyvelési anyagért házhoz megyek.

 • Ingatlan eladás 5 éven belül

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, precíz könyvelőiroda. Bátran tudom ajánlani!

Alajos
2 éve

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás Csapatunk tagjai közel tíz évig dolgoztak az adóhivatal különböző ellenőrzési területein. Folyamatosan követjük az adóhatóság, a vonatkozó hazai és európai bíróság döntéseit. Kiemelkedő felkészültség. Gazdasági büntetőjog. 10 éves tapasztalat.

 • Ingatlan eladás 5 éven belül

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Barátságos, korrekt ügyfélkezelés, kellemes környezet. A tanácsadás alkalmával részletes, teljeskörű tájékoztatást kaptam a speciális kérdéseim kapcsán is.

Zsoltné
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó ingatlan eladás 5 éven belül közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szék kárpitozás: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a szék kárpitozás átlagos díja 2200 - 4200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Kecskeméten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 42 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZÉK KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal kereshető meg: szék kárpitozás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas