Házvásárlás illeték: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 44 adótanácsadó közül! Korrekt házvásárlás illeték árak: 7900-14900 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Kecskeméten környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 adótanácsadó most online

Zoltán R.

Zoltán R.

Kedvezményt adok

Anita H.

Anita H.

Tapasztalt vagyok

Csaba C.

Csaba C.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a házvásárlás illeték Kecskeméten?

7900 - 14900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Könyvelés Garanciával Szeged, Kedvező Könyvelés Díjak Könyvelőiroda nagy gyakorlattal a 09. kerületben.

 • Házvásárlás illeték

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Sajnos az utca kép nem a 38 kaput jeleníti meg. A kép a 36 és 38 kapu közti területet jeleníti meg

Zsolt
2 éve
Vivien
Vivien 6044 Kecskemét Online

Könyvelés Nálunk csak annyit fizet amennyi számlája van. Tegyen próbára most! Válassza a minőséget. Megbízható, korrekt cég. Piacvezető szolgáltató. Kedvező konstrukciók.

 • Házvásárlás illeték

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Több mint 10 éve intézik a könyvelésemet. Udvariasak, hozzáértően és pontosan dolgoznak. Külön tetszik, hogy jogszabályváltozások előtt körlevélben tájékoztatják az ügyfeleket, érthető kivonatolt formában.Csak ajánlani tudom bármilyen könyvelési és bérszámfejtési ügyekben.

Andrea
2 éve

25 éve dolgozom pénzügyi pályán, ezen belül 2017 óta egyéni vállalkozóként nyújtok könyvelési és kontrolling szolgáltatásokat. Mérlegképes könyvelői regisztrációval rendelkezem. Elvégeztem az Ernst and Young IFRS Business akadémiáját is. Míg 22 évig alkalmazottként multiknak dolgoztam - Magyar Hipermaket Kft., Renault Hungária, Tesco-Global Zrt. - , az utolsó 3 évben, egyéni vállalkozóként főleg kisebb és közepes cégeknek. A Budapest Consulting könyvelőiroda alvállalkozójaként könyveltem például a takarmány nagykereskedelemmel foglalkozó Beuker Hungária Kft.-t, az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó SOSA United Kft-t, az IT szolgáltatásokat nyújtó Biterra Kft. Jelenleg egy többmiliárdos éves bevételű építőipari vállalat, az Aquaprofit Zrt. főkönyvelői és kontrolleri feladatait, továbbá egy egyesület, a Közösségi Régészeti Egyesület könyvelését végzem. Vállalok teljes körű könyvelést, NAV képviseletet és kontrolling szolgáltatásokat is.

 • Házvásárlás illeték

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Az Emag magyarorszagi raktara

Dorottya
2 éve
Andrea
Andrea 6000 Kecskemét Online

Professzionális Könyvelés Bízza szállodai és vendéglátóipari könyvelését profi kezekre! Szakmai tanácsadás vagy szálloda üzemeltetési megoldások is érdeklik? Keressen fel minket! Kutyabarát Szolgáltatások. Legjobb árak csak nálunk. Rekreáció és gyógyászat. Egészségmegőrzés.

 • Házvásárlás illeték

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Pontos, precíz 7 éve vagyok az ügyfele.

Barbara
2 éve
Eszter
Eszter 6044 Kecskemét Online

Professzionális Könyvelés Egy jó könyvelő fellendíti és megóvja a vállalkozást. Tekintse meg szolgáltatásainkat. Express Könyvelés – elsőrangú adóügyi szolgáltatások az ügyfelek számára.

 • Házvásárlás illeték

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

A Külföldi Adó Bt 2013 óta készíti a német adóbevallásom. Mindig gyorsak, pontosak rugalmasak és kedvesek. Csak ajánlani tudom a szolgáltatásaikat! Én nyugdíjas koromig velük szeretnék dolgozni. :-)

Kitti
2 éve

Több mint 20 éves Tapasztalat Számviteli és adózási tanácsadó szakembereink segítik működési kockázatainak csökkentését! Könyvelési és számviteli tanácsadás. Legyen naprakész a számviteli...

 • Házvásárlás illeték

  6600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kedves tündérek! Megkaptuk a családi pótlékot a Familienkasse-tól. Visszamenőleg is. Szeretnénk megköszönni a sok-sok segítséget amit kaptunk tőletek. Hálásak vagyunk!💓Nekünk ez sokat jelent! Mindenkinek titeket foglak ajánlani.Gyorsak,türelmesek, segítőkészek mindig elérhetőek vagytok ,akár elektronikusan akár telefonon. További sok sikert kívánok a jövőben is!

Klaudia
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó házvásárlás illeték közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor kárpitozás: mennyi a munkadíj Kecskeméten?

Kecskeméten a bútor kárpitozás átlagára 2300 - 4400 Ft/tól. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható értékeléseket?

Kecskeméten a bútor kárpitozás szolgáltatáshoz már 53 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Kecskeméten?

Jelenleg 41 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost hívnod ha erre van szükséged: bútor kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas