Első házasok adókedvezmény: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 47 adótanácsadó közül! Korrekt első házasok adókedvezmény árak — 4600-8700 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Kecskeméten közelében található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

7 adótanácsadó most online

Melitta A.

Melitta A.

Tudok segíteni.

Klaudia K.

Klaudia K.

Közeli megoldás.

József B.

József B.

Érdekel.

Mennyibe kerül az első házasok adókedvezmény Kecskeméten?

4600 - 8700 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Könyvelés Garanciával Szeged, Kedvező Könyvelés Díjak Könyvelőiroda nagy gyakorlattal a 09. kerületben.

 • Első házasok adókedvezmény

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Sajnos az utca kép nem a 38 kaput jeleníti meg. A kép a 36 és 38 kapu közti területet jeleníti meg

Zsolt
2 éve
Vivien
Vivien 6044 Kecskemét Online

Könyvelés Nálunk csak annyit fizet amennyi számlája van. Tegyen próbára most! Válassza a minőséget. Megbízható, korrekt cég. Piacvezető szolgáltató. Kedvező konstrukciók.

 • Első házasok adókedvezmény

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Több mint 10 éve intézik a könyvelésemet. Udvariasak, hozzáértően és pontosan dolgoznak. Külön tetszik, hogy jogszabályváltozások előtt körlevélben tájékoztatják az ügyfeleket, érthető kivonatolt formában.Csak ajánlani tudom bármilyen könyvelési és bérszámfejtési ügyekben.

Andrea
2 éve

25 éve dolgozom pénzügyi pályán, ezen belül 2017 óta egyéni vállalkozóként nyújtok könyvelési és kontrolling szolgáltatásokat. Mérlegképes könyvelői regisztrációval rendelkezem. Elvégeztem az Ernst and Young IFRS Business akadémiáját is. Míg 22 évig alkalmazottként multiknak dolgoztam - Magyar Hipermaket Kft., Renault Hungária, Tesco-Global Zrt. - , az utolsó 3 évben, egyéni vállalkozóként főleg kisebb és közepes cégeknek. A Budapest Consulting könyvelőiroda alvállalkozójaként könyveltem például a takarmány nagykereskedelemmel foglalkozó Beuker Hungária Kft.-t, az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó SOSA United Kft-t, az IT szolgáltatásokat nyújtó Biterra Kft. Jelenleg egy többmiliárdos éves bevételű építőipari vállalat, az Aquaprofit Zrt. főkönyvelői és kontrolleri feladatait, továbbá egy egyesület, a Közösségi Régészeti Egyesület könyvelését végzem. Vállalok teljes körű könyvelést, NAV képviseletet és kontrolling szolgáltatásokat is.

 • Első házasok adókedvezmény

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Az Emag magyarorszagi raktara

Dorottya
2 éve
Andrea
Andrea 6000 Kecskemét Online

Professzionális Könyvelés Bízza szállodai és vendéglátóipari könyvelését profi kezekre! Szakmai tanácsadás vagy szálloda üzemeltetési megoldások is érdeklik? Keressen fel minket! Kutyabarát Szolgáltatások. Legjobb árak csak nálunk. Rekreáció és gyógyászat. Egészségmegőrzés.

 • Első házasok adókedvezmény

  7300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Pontos, precíz 7 éve vagyok az ügyfele.

Barbara
2 éve
Eszter
Eszter 6044 Kecskemét Online

Professzionális Könyvelés Egy jó könyvelő fellendíti és megóvja a vállalkozást. Tekintse meg szolgáltatásainkat. Express Könyvelés – elsőrangú adóügyi szolgáltatások az ügyfelek számára.

 • Első házasok adókedvezmény

  6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

A Külföldi Adó Bt 2013 óta készíti a német adóbevallásom. Mindig gyorsak, pontosak rugalmasak és kedvesek. Csak ajánlani tudom a szolgáltatásaikat! Én nyugdíjas koromig velük szeretnék dolgozni. :-)

Kitti
2 éve

Több mint 20 éves Tapasztalat Számviteli és adózási tanácsadó szakembereink segítik működési kockázatainak csökkentését! Könyvelési és számviteli tanácsadás. Legyen naprakész a számviteli...

 • Első házasok adókedvezmény

  6600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kedves tündérek! Megkaptuk a családi pótlékot a Familienkasse-tól. Visszamenőleg is. Szeretnénk megköszönni a sok-sok segítséget amit kaptunk tőletek. Hálásak vagyunk!💓Nekünk ez sokat jelent! Mindenkinek titeket foglak ajánlani.Gyorsak,türelmesek, segítőkészek mindig elérhetőek vagytok ,akár elektronikusan akár telefonon. További sok sikert kívánok a jövőben is!

Klaudia
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó első házasok adókedvezmény közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

KIKA konyha összeszerelés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a kika konyha összeszerelés átlagos díja 2000 - 3800 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Kecskeméten a kika konyha összeszerelés szolgáltatáshoz már 57 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Kecskeméten?

Jelenleg 44 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KIKA KONYHA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: kika konyha összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

A jó bútorasztalos részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: bútorasztalos?

Ha profi bútorasztalos segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A kika konyha összeszerelés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas