Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel szolgáltatásra van szükséged Kecskeméten és környékén?

Jogi Tanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj jogi tanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 41 jogi tanácsadó közül! Korrekt munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel árak — 5200-9800 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Kecskeméten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 jogi tanácsadó most online

Edina G.

Edina G.

Tudok segíteni.

Larissza V.

Larissza V.

Közeli megoldás.

Szilvia A.

Szilvia A.

Érdekel.

Mennyibe kerül a munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel Kecskeméten?

5200 - 9800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb jogi tanácsadóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező jogi tanácsadót!

Tudatos Könyvelés Teljes körű könyvelés: könyvelési rendszerek kialakítása, felülvizsgálata, átalakítása. Bízza ránk cége könyvelését, beszámolóinak elkészítését, akár IFRS, USGAAP szerint.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Felkészült, tapasztalt és türelmes szakemberek kulturált környezetben, normális áron. Minden kérdésemre választ kaptam, máskor is ide jövök ha könyvelésre vagy adótanácsra van szükségem. Abszolút +++++ tapasztalat.

Mónika
2 éve
Vivien
Vivien 6044 Kecskemét Online

Minden könyvelési igényhez - Rugalmas könyvelés Angol, német nyelvű számviteli- és adótanácsadás! M&A, osztalék tanácsadás, cégstruktúra. Szakterületeink: Társasági és iparűzési adókedvezmények, bér és járulékkedvezmények, KIVA. Business advisory. HGB. IFRS, TAX, US GAAP,.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Profi (és közérthető, ami ebben az esetben nagyon fontos) kommunikáció, profi ügyintézés, és ami extra: nemcsak könyvelnek, hanem edukálnak is!

Szandra
2 éve
Eszter
Eszter 6000 Kecskemét Online

Adózási szolgáltatások Most Válts Könyvelőt - Céged Könyvelése Elérhető Áron - Most Kérj Ajánlatot - 5 Perc Alatt. Kedvezményt kap minden új ügyfelünk! Most használd ki! Pályázatírás és Könyvelés Egyben.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett vagyok velük, türelmesek, gyorsak. Biztos van olcsóbb könyvelő is, de ár/érték arányban verhetetlen.

Marcel
2 éve

Számviteli szolgáltatásunk magába foglalja a teljes körű könyvelést, bérszámfejtést, munkaügyi nyilvántartást, év végi adóbevallások és mérleg készítését, a NAV és TB felé képviseletet. Adótanácsadás.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Masszőr vagyok. Erzsit véletlenül ismertem meg. Szükségem volt a hivatalos ügyemben egy könyvelőre és hazafele menet becsöngettem hozzá. Többször láttam a könyvelő hirdetést kutyasétáltatás közben és úgy éreztem nem volt veszíteni valóm. Azonnal fogadott, nagyon kedves volt , precìz és figyelmes. Nyugodtan és erthetően elmagyarázott mindent és megoldottuk a problémám. Azóta is tartjuk a kapcsolatot és bármilyen könyvelési ügyben kereshetem. Csak ajánlani tudom. Jó ember és kiválo szakember. Végh Viktoria

Gabi
2 éve

Adótervezés, optimalizálás, NAV adójogi szakértők Megkönnyítjük a helyzetét átlátható és kényelmes szolgáltatásunkkal. Keressen minket! Profi kollégáink készséggel állnak rendelkezésére speciális kérdések esetén is. 6 Budapesti iroda.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Már 3. Éve készitik a család szja ját. Tökéletes a munkájuk és a szakértelmük!!! (És nagyon kedvesek) Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Nóra
2 éve
Regina
Regina 6000 Kecskemét Online

Könyvelő és tanácsadó iroda Ha megismerjük az igényeidet, együtt dolgozva támogatjuk is, hogy elérd a céljaidat.

 • Munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel

  8000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Sajnos az előző könyvelőmmel nagyon rossz tapasztalataim voltak, ajánlás útján jutottam el Krisztáékhoz. Már az első konzultáció után tudtam, hogy a legjobb helyre kerültem. Teljes biztonságban érzem magamat és a cégemet. Mindenről tájékoztatást kapok előzetes kérés nélkül, folyamatosan anyagokat kapunk, amelyek segítenek minket pénzügyi döntéseinkben, előre szólnak, hogy mit és mikor kell csinálnom. Bármilyen kérdésem van készséggel és szakmai profizmussal válaszolnak. Szívből ajánlom a Ködmön Könyvelőirodát.

Laukó
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj jogi tanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy jogi tanácsadó munkaviszony megszüntetése közös megegyezéssel közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhai munkalap beépítés: milyen árak vannak Kecskeméten?

Kecskeméten a konyhai munkalap beépítés átlagos díja 2900 - 5400 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható értékeléseket?

Kecskeméten a konyhai munkalap beépítés szolgáltatáshoz már 57 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Kecskeméten?

Most 44 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KONYHAI MUNKALAP BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: konyhai munkalap beépítés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos a konyhai munkalap beépítés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: konyhai munkalap beépítés?

A konyhai munkalap beépítés és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas