Egyéni vállalkozás szüneteltetés: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 45 adótanácsadó közül! Korrekt egyéni vállalkozás szüneteltetés árak — 5800-11000 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Kecskeméten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

7 adótanácsadó most online

Róbert C.

Róbert C.

Kedvezményt adok

Fülöp A.

Fülöp A.

Tapasztalt vagyok

Róbert V.

Róbert V.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az egyéni vállalkozás szüneteltetés Kecskeméten?

5800 - 11000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Tudatos Könyvelés Teljes körű könyvelés: könyvelési rendszerek kialakítása, felülvizsgálata, átalakítása. Bízza ránk cége könyvelését, beszámolóinak elkészítését, akár IFRS, USGAAP szerint.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Felkészült, tapasztalt és türelmes szakemberek kulturált környezetben, normális áron. Minden kérdésemre választ kaptam, máskor is ide jövök ha könyvelésre vagy adótanácsra van szükségem. Abszolút +++++ tapasztalat.

Mónika
2 éve
Vivien
Vivien 6044 Kecskemét Online

Minden könyvelési igényhez - Rugalmas könyvelés Angol, német nyelvű számviteli- és adótanácsadás! M&A, osztalék tanácsadás, cégstruktúra. Szakterületeink: Társasági és iparűzési adókedvezmények, bér és járulékkedvezmények, KIVA. Business advisory. HGB. IFRS, TAX, US GAAP,.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Profi (és közérthető, ami ebben az esetben nagyon fontos) kommunikáció, profi ügyintézés, és ami extra: nemcsak könyvelnek, hanem edukálnak is!

Szandra
2 éve
Eszter
Eszter 6000 Kecskemét Online

Adózási szolgáltatások Most Válts Könyvelőt - Céged Könyvelése Elérhető Áron - Most Kérj Ajánlatot - 5 Perc Alatt. Kedvezményt kap minden új ügyfelünk! Most használd ki! Pályázatírás és Könyvelés Egyben.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett vagyok velük, türelmesek, gyorsak. Biztos van olcsóbb könyvelő is, de ár/érték arányban verhetetlen.

Marcel
2 éve

Számviteli szolgáltatásunk magába foglalja a teljes körű könyvelést, bérszámfejtést, munkaügyi nyilvántartást, év végi adóbevallások és mérleg készítését, a NAV és TB felé képviseletet. Adótanácsadás.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Masszőr vagyok. Erzsit véletlenül ismertem meg. Szükségem volt a hivatalos ügyemben egy könyvelőre és hazafele menet becsöngettem hozzá. Többször láttam a könyvelő hirdetést kutyasétáltatás közben és úgy éreztem nem volt veszíteni valóm. Azonnal fogadott, nagyon kedves volt , precìz és figyelmes. Nyugodtan és erthetően elmagyarázott mindent és megoldottuk a problémám. Azóta is tartjuk a kapcsolatot és bármilyen könyvelési ügyben kereshetem. Csak ajánlani tudom. Jó ember és kiválo szakember. Végh Viktoria

Gabi
2 éve

Adótervezés, optimalizálás, NAV adójogi szakértők Megkönnyítjük a helyzetét átlátható és kényelmes szolgáltatásunkkal. Keressen minket! Profi kollégáink készséggel állnak rendelkezésére speciális kérdések esetén is. 6 Budapesti iroda.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Már 3. Éve készitik a család szja ját. Tökéletes a munkájuk és a szakértelmük!!! (És nagyon kedvesek) Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Nóra
2 éve
Regina
Regina 6000 Kecskemét Online

Könyvelő és tanácsadó iroda Ha megismerjük az igényeidet, együtt dolgozva támogatjuk is, hogy elérd a céljaidat.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  8000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Sajnos az előző könyvelőmmel nagyon rossz tapasztalataim voltak, ajánlás útján jutottam el Krisztáékhoz. Már az első konzultáció után tudtam, hogy a legjobb helyre kerültem. Teljes biztonságban érzem magamat és a cégemet. Mindenről tájékoztatást kapok előzetes kérés nélkül, folyamatosan anyagokat kapunk, amelyek segítenek minket pénzügyi döntéseinkben, előre szólnak, hogy mit és mikor kell csinálnom. Bármilyen kérdésem van készséggel és szakmai profizmussal válaszolnak. Szívből ajánlom a Ködmön Könyvelőirodát.

Laukó
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó egyéni vállalkozás szüneteltetés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA konyha összeszerelés: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten az ikea konyha összeszerelés átlagos ára 3200 - 6000 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - mi alapján válasszunk Kecskeméten?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Kecskeméten?

Most 41 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost keresned ha a következőre van szükséged: ikea konyha összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az ikea konyha összeszerelés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas