Adószámos magánszemély adózása: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 48 adótanácsadó közül! Korrekt adószámos magánszemély adózása árak — 5900-11100 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

7 adótanácsadó most online

Verus F.

Verus F.

Tudok segíteni.

Sándor K.

Sándor K.

Közeli megoldás.

Angéla Z.

Angéla Z.

Érdekel.

Mennyibe kerül az adószámos magánszemély adózása Kecskeméten?

5900 - 11100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Diana
Diana 6000 Kecskemét Online

Könyvelőváltás 2 perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok. Ingyenes.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Csak jót tudok írni az iroda működéséről. Gyors, felkészült, készséges, türelmes. Ez utóbbi különösen fontos a rendetlen és pontatlan ügyfeleknél. Én ilyen vagyok, ezért a Ködmön iroda nekem, s a hozzám hasonlóknak ideális szolgáltató. De talán a rendes, pontos ügyfeleknek is, merthogy szakszerű tanácsadásra, megbízható partnerre nekik is szükségük lehet.

Katalin
2 éve
Marina
Marina 6008 Kecskemét Online

Könyvelés Megbízható partner vagyunk az adózás, könyvelés, bérszámfejtés, és a tanácsadás területén. Pontos, felelős, és határidőben történő tájékoztatás, az ügyfelek igényei szerint! Adózás, Adótanácsadás. Könyvelés. Bérszámfejtés. Tanácsadás.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Andrea lelkiismeretesen végzi munkáját. Szakmailag kifogástalan, precíz, kellően, felmerülő kérdésekre hamar válaszol., egyszóval egy kiváló és korrekt könyvelő Budapesten. Ajánlom szolgáltatásait mindenki számára.

Petriko
2 éve
Lea
Lea 6044 Kecskemét Online

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás Teljes körű adótanácsadás magánszemélyeknek, kis-, közép- és nagyvállalatoknak. Forduljon több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező adótanácsadó csapatunkhoz!

 • Adószámos magánszemély adózása

  5200 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

A Számla-Rend végzi könyvelésünket. Most volt a cégünknél adóellenőrzés, hibát nem találtak. Csak ajánlani tudom őket: Econet Kft.

Melinda
2 éve

Vállalkozásunk 20 éves könyvvitel és adótanácsadás területén szerzett szakmai tapasztalattal teljes körű számviteli, adózási, valamint munkaügyi szolgáltatásokat nyújt egyéni és társas vállalkozások, könyvelőirodák, magánszemélyek részére. Távkönyvelésben is vállaljuk a feladatok elvégzését, igény esetén a könyvelési anyagért személyesen megyünk.

 • Adószámos magánszemély adózása

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

5 ⭐-os szolgáltatás! És mindenki nagyon jó fej!

15 éves szakmai tapasztalattal, regisztrált mérlegképes könyvelőként dolgozom. Munkám során többféle tevékenységi körű és vállalkozási formájú vállalkozás könyvelését végzem. Társaságok, egyéni vállalkozók, őstermelők és családi gazdaságok számviteli, bérszámfejtési, és TB ügyintézési feladatait is szívesen vállalom. Adózás szempontjából sem riadok vissza a társasági adó vagy a KIVA szerint adózók, illetve az egyszeres könyvelésen belül a jövedelem, a KATA szerint adózók, esetleg a családi gazdaságok bevallásainak elkészítésétől. Munkámról számlát adok, és felelősségbiztosítással rendelkezem. Szükség esetén a könyvelési anyagért házhoz megyek.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, precíz könyvelőiroda. Bátran tudom ajánlani!

Alajos
2 éve

Könyvelés, bérszámfejtés, adótanácsadás Csapatunk tagjai közel tíz évig dolgoztak az adóhivatal különböző ellenőrzési területein. Folyamatosan követjük az adóhatóság, a vonatkozó hazai és európai bíróság döntéseit. Kiemelkedő felkészültség. Gazdasági büntetőjog. 10 éves tapasztalat.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Barátságos, korrekt ügyfélkezelés, kellemes környezet. A tanácsadás alkalmával részletes, teljeskörű tájékoztatást kaptam a speciális kérdéseim kapcsán is.

Zsoltné
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adószámos magánszemély adózása közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Forgószék összeszerelés: mennyibe kerül Kecskeméten?

Kecskeméten a forgószék összeszerelés átlagos ára 1800 - 3500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Kecskeméten a forgószék összeszerelés szolgáltatáshoz már 55 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Kecskeméten?

Jelenleg 42 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést FORGÓSZÉK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost keresned amennyiben a következőre van szükséged: forgószék összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: forgószék összeszerelés?

A forgószék összeszerelés és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas