Online könyvelés: erre van szükséged Kecskeméten és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 39 könyvelő közül! Korrekt online könyvelés árak: 22000-41300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Kecskeméten! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Kecskeméten környezetében dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

6 könyvelő most online

Ildikó D.

Ildikó D.

Kedvezményt adok

Lilla N.

Lilla N.

Tapasztalt vagyok

Péter C.

Péter C.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az online könyvelés Kecskeméten?

22000 - 41300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Kecskeméten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Edit
Edit 6008 Kecskemét Online

Express Könyvelés ki, akár már ma! A cégmódosítás folyamataiban, a bérszámfejtésben is segítünk. 6 Budapesti iroda. Azonnal. Gyors. Webes ügyvitel. Szakértő csapat.

 • Online könyvelés

  6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Ahogy a számítógépes játékok világában szokták mondani: Küldetés teljesítve – Megbízható, precíz könyvelő Budapesten történő keresése sikeres.

Aladár
2 éve
Nóra
Nóra 6008 Kecskemét Online

Könyvelő és tanácsadó iroda Professzionális, egyben ügyfélközpontú megoldások a pénzügyi és jogi tanácsadás területén. Varga & Varga professzionális bérszámfejtés, könyvelés, független pénzügyi tanácsadás. Pénzügyi controlling. Könyvelés, bérszámfejtés. Független tanácsadás.

 • Online könyvelés

  8000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, rendkívül precíz és nem mellesleg kedves csapat! Szívből ajánlom őket! 10 csillagot is adnék! Köszönöm az eddigi munkát!

Benjámin
2 éve
Zsuzsa
Zsuzsa 6000 Kecskemét Online

Könyvelő és tanácsadó iroda Újonnan alapuló cégektől kezdődően a kifejlett cégekig

 • Online könyvelés

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Amatőr cég, nagy ívben kerüljétek el őket. Nem sikerült a kindergeld-et elintézniük, elutasítottak, az ő hibáljukból. Amit természetesen nem ismernek el.

Anikó
Anikó 6044 Kecskemét Online

Gyere hozzánk: E-Könyvelés, Minden Bevallás Időben Beadva Nálunk csak annyit fizet amennyi számlája van. Tegyen próbára most! Kedvező konstrukciók. Válassza a minőséget. Piacvezető szolgáltató. Megbízható, korrekt cég.

 • Online könyvelés

  7700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Had a couple of consultations with this company by now, and they've been very helpful and even lifesaving! Navigating accounting law in Hungary as a foreigner is no easy feat, but with Whispering Tree, I am now able to get my business going in peace. Would definitely recommend!

Fanni
2 éve
Mária
Mária 6008 Kecskemét Online

Bérszámfejtés - Online Könyvelés Megkönnyítjük a helyzetét átlátható és kényelmes szolgáltatásunkkal. Keressen minket! Mi mindig tisztában vagyunk a törvényi változásokkal, velünk nem vállal kockázatot. Gyors.

 • Online könyvelés

  5400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Köszönjük a precíz munkát a Helvetia Kft. szakmai csapatának. Nagyon felkészült, segítőkész szakembereknek ismertük meg őket. Maximálisan elégedettek vagyunk a munkával.

Elemér
2 éve
Bianka
Bianka 6044 Kecskemét Online

Könyvelés Garanciával Teljes körű könyvelés: könyvelési rendszerek kialakítása, felülvizsgálata, átalakítása.

 • Online könyvelés

  6600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Lantos Attila is hard working and work focused person. We took Whispering tree services for business registration, book keeping, govt. related tasks and planning to continue on further relevant activities. Lantos is friendly, has good accounting knowledge with international taxation exposure and helpful to make optimal accounting decisions, business expansion etc. specially at start-up stage. Good Luck!

Bence
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő online könyvelés közben Kecskeméten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi szekrény felújítás: mennyi az ára Kecskeméten?

Kecskeméten a régi szekrény felújítás átlagára 3400 - 6500 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi véleményeket?

Kecskeméten a régi szekrény felújítás szolgáltatáshoz már 51 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorrestaurátort Kecskeméten?

Ebben a pillanatban 39 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI SZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatunk bútorrestaurátort?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorrestaurátort hívnod amennyiben erre van szükséged: régi szekrény felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi bútorrestaurátor segítségét?

Egy jó bútorrestaurátor a régi szekrény felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorrestaurátort hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas