Ház külső hangszigetelés Miskolcon a te elképzeléseid szerint!

Hangszigetelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hangszigetelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb hangszigetelőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 75 hangszigetelő közül! Korrekt ház külső hangszigetelés árak — 52200-97800 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Miskolcon közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

11 hangszigetelő most online

Pal

Pal

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a ház külső hangszigetelés Miskolcon?

52200 - 97800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hangszigetelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszigetelőt!

Kiemelt tartósság és időtállóság, hívjon hőszigetelés, gipszkartonozás, festés ajánlatért. A homlokzat az épület külső arca, melynél fontos a tartósság, a hőszigetelés, a minőség. 39800 kiszolgált személy. 21 éve az építőiparban. 658000m2 kivitelezés. Feladatok amiket vállalok: Előtető, kocsibeálló, pergola, Palatető bontás és javítás, 39+ év szakmai tapasztalat, Dilatációs profilok kültérre, Előleg nélkül, garanciával.

 • Ház külső hangszigetelés

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

100%-ig meg voltunk velük elégedve, kezdve, hogy Szakember adta a legjobb árajánlatot házunk teljes belső fal festésére, illetve ami a legfontosabb, hogy a végeredmény nagyon szép, minőségi munkát takart. Minden egyes munkanap pontosan jelent meg csapatával és minden a megbeszéltek szerint történt. Korrekt, hozzáértő csapat, mindenkinek szívből ajánlom Szakembert!

Tamás
2 éve

Lakások teljeskörű felújítása, átalakítása, bővítése megfizethető árakon, garanciával! Több, mint 500 felújított lakás és iroda tapasztalatával, hozzáértő csapattal. Cserépkályha- átrakás és tisztítás, Homlokzat hőszigetelés, Kulcsrakész ház akár 14 hónap, Beltéri ajtók az Ajtóháznál, Ismerje meg Terasz Beépítés

 • Ház külső hangszigetelés

  11400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, megfizethető!

Generál kivitelező! A generálkivitelezés sok munkafolyamatot foglal magába: a tervezéstől kezdve az építőanyag beszerzésén és ellátásán át, egészen a teljes kivitelezésig minden tevékenységet. Kiemelten fontos feladat például a munkafolyamatok pontos megszervezése,valamint a minőségi követelmények betartása is. tevékenységi köreim: Panel lakások felújítása Családi házak felújítása Fürdőszoba felújítás Ház átalakítás Bővítés Burkolás Festés,mázolás Villanyszerelés Vízszerelés Gipszkartonozás Kőműves munkálatok kivitelezése 30 év alatt a koszon kívül ragadt ránk más is! Halltex hangszigetelő panelek, Rövid határidők, Családi ház akár 300.000 Ft/nm, Lakásfelújítás, házfelújítás, Apa-fia családi vállalat

 • Ház külső hangszigetelés

  9200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Profi csapat!Kellemes körzet.

Ismerje meg a falvágás lehetőségeit és alakítsa lakását a saját igényei szerint. Falak kivágása versenyképes áron. Kérjen egyedi ajánlatot most falvágásra. Betonvágás szakszerűen. Téglafal vágása. Panellakások átalakítása. Vasbeton-födém vágása. Amiket vállalok: Homlokzati hőszigetelés 15 éve, Tető födém padlás szigetelés, 9 éves garanciával, Előtető, Vakolat leverés, fal bontás

 • Ház külső hangszigetelés

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Még péntek késő este is nagyon kedvesek segítőkészek,precízek és gyorsak voltak,ráadásul mindezt nagyon kedvező áron tették. Hálás köszönet a segítségért! Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket!

Józan eletvitelü gyors megbízható precíz vállalkozó vagyok kőműves munkák festő munkák azon belül festés mázolás tapétázás gipszkartonos hideg meleg burkolás külső homlokzatok felújítása betonozás viacolorozas kivitelezés számlával garanciával telefonon egyeztetett időpontban ingyenes felmérés! Amiket vállalok: 20 éves tapasztalat, Prémium szaunaházak és kabinok, Építkezés kezdése 5 hét alatt, Hangszigetelt Padló, Építsd fel álmaid kerti házát

 • Ház külső hangszigetelés

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Kilyukadt fűtőradiátor cseréjét vállalták el, egy héten belül kaptam időpontot, közbenjárással. Sajnos máshol nem tudtak fogadni egy ilyen hosszú munkára (műszerfal ki-beszerelés). A pultnál azonnal felvették az adataimat, ahogy bementem. Másnap délutánra elkészült a javítás, mehettem az autóért. Rendes számlát kaptam és kártyával tudtam fizetni. A munkadíj az átlagnál kicsit magasabb volt, de összességében szépen és jól működő fűtéssel kaptam vissza az autót, attól eltekintve, hogy néhány nem alapvető funkció nem működött. Ezeket egy későbbi alkalommal garanciában helyrehozták, és cserébe kaptam egy alapos külső-belső mosást is, valamint olyan apróbb hibákkal is foglalkoztak, ami már korábban fennállt.

Könnyűszerkezetes épületeink egyénre szabott tervek és kivitelezés alapján készül legnépszerűbb hangszigetelés, Palatető bontás, fal bontás, 33 év tapasztalattal, házak külső szigetelése, Homlokzat Szigetelést, Vakolás

 • Ház külső hangszigetelés

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt jó srácok 👌 ajánlom

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hangszigetelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hangszigetelő ház külső hangszigetelés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház külső hangszigetelés: mennyi az ára Miskolcon?

Miskolcon a ház külső hangszigetelés átlagos ára 66800 - 125300 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hangszigetelők - hogyan válasszunk Miskolcon?

Miskolcon a ház külső hangszigetelés szolgáltatáshoz már 82 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hangszigetelőt Miskolcon?

Jelenleg 63 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ KÜLSŐ HANGSZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatok hangszigetelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható hangszigetelőt megbíznod ha erre van szükséged: ház külső hangszigetelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi hangszigetelő?

A jó hangszigetelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: ház külső hangszigetelés?

A ház külső hangszigetelés és összes részfeladata ide tartozhat. Egy hangszigetelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas