Külső szigetelés Miskolcon tapasztalt szakemberekkel!

Hőszigetelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hőszigetelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb hőszigetelőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 86 hőszigetelő közül, 10600-20000 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Miskolcon bérelj fel a legjobb szakembereket a külső szigetelés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Miskolcon közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

13 hőszigetelő most online

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

Adrian

Adrian

Ma is elvallalom.

Istvan

Istvan

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a külső szigetelés Miskolcon?

10600 - 20000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hőszigetelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hőszigetelőt!

Kiemelt tartósság és időtállóság, hívjon hőszigetelés, gipszkartonozás, festés ajánlatért. A homlokzat az épület külső arca, melynél fontos a tartósság, a hőszigetelés, a minőség. 39800 kiszolgált személy. 21 éve az építőiparban. 658000m2 kivitelezés. Feladatok amiket vállalok: Előtető, kocsibeálló, pergola, Palatető bontás és javítás, 39+ év szakmai tapasztalat, Dilatációs profilok kültérre, Előleg nélkül, garanciával.

 • Külső szigetelés

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

100%-ig meg voltunk velük elégedve, kezdve, hogy Szakember adta a legjobb árajánlatot házunk teljes belső fal festésére, illetve ami a legfontosabb, hogy a végeredmény nagyon szép, minőségi munkát takart. Minden egyes munkanap pontosan jelent meg csapatával és minden a megbeszéltek szerint történt. Korrekt, hozzáértő csapat, mindenkinek szívből ajánlom Szakembert!

Tamás
2 éve

Lakások teljeskörű felújítása, átalakítása, bővítése megfizethető árakon, garanciával! Több, mint 500 felújított lakás és iroda tapasztalatával, hozzáértő csapattal. Cserépkályha- átrakás és tisztítás, Homlokzat hőszigetelés, Kulcsrakész ház akár 14 hónap, Beltéri ajtók az Ajtóháznál, Ismerje meg Terasz Beépítés

 • Külső szigetelés

  11400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható, megfizethető!

Generál kivitelező! A generálkivitelezés sok munkafolyamatot foglal magába: a tervezéstől kezdve az építőanyag beszerzésén és ellátásán át, egészen a teljes kivitelezésig minden tevékenységet. Kiemelten fontos feladat például a munkafolyamatok pontos megszervezése,valamint a minőségi követelmények betartása is. tevékenységi köreim: Panel lakások felújítása Családi házak felújítása Fürdőszoba felújítás Ház átalakítás Bővítés Burkolás Festés,mázolás Villanyszerelés Vízszerelés Gipszkartonozás Kőműves munkálatok kivitelezése 30 év alatt a koszon kívül ragadt ránk más is! Halltex hangszigetelő panelek, Rövid határidők, Családi ház akár 300.000 Ft/nm, Lakásfelújítás, házfelújítás, Apa-fia családi vállalat

 • Külső szigetelés

  9200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Profi csapat!Kellemes körzet.

Ismerje meg a falvágás lehetőségeit és alakítsa lakását a saját igényei szerint. Falak kivágása versenyképes áron. Kérjen egyedi ajánlatot most falvágásra. Betonvágás szakszerűen. Téglafal vágása. Panellakások átalakítása. Vasbeton-födém vágása. Amiket vállalok: Homlokzati hőszigetelés 15 éve, Tető födém padlás szigetelés, 9 éves garanciával, Előtető, Vakolat leverés, fal bontás

 • Külső szigetelés

  3800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Még péntek késő este is nagyon kedvesek segítőkészek,precízek és gyorsak voltak,ráadásul mindezt nagyon kedvező áron tették. Hálás köszönet a segítségért! Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket!

Józan eletvitelü gyors megbízható precíz vállalkozó vagyok kőműves munkák festő munkák azon belül festés mázolás tapétázás gipszkartonos hideg meleg burkolás külső homlokzatok felújítása betonozás viacolorozas kivitelezés számlával garanciával telefonon egyeztetett időpontban ingyenes felmérés! Amiket vállalok: 20 éves tapasztalat, Prémium szaunaházak és kabinok, Építkezés kezdése 5 hét alatt, Hangszigetelt Padló, Építsd fel álmaid kerti házát

 • Külső szigetelés

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Kilyukadt fűtőradiátor cseréjét vállalták el, egy héten belül kaptam időpontot, közbenjárással. Sajnos máshol nem tudtak fogadni egy ilyen hosszú munkára (műszerfal ki-beszerelés). A pultnál azonnal felvették az adataimat, ahogy bementem. Másnap délutánra elkészült a javítás, mehettem az autóért. Rendes számlát kaptam és kártyával tudtam fizetni. A munkadíj az átlagnál kicsit magasabb volt, de összességében szépen és jól működő fűtéssel kaptam vissza az autót, attól eltekintve, hogy néhány nem alapvető funkció nem működött. Ezeket egy későbbi alkalommal garanciában helyrehozták, és cserébe kaptam egy alapos külső-belső mosást is, valamint olyan apróbb hibákkal is foglalkoztak, ami már korábban fennállt.

Könnyűszerkezetes épületeink egyénre szabott tervek és kivitelezés alapján készül legnépszerűbb hangszigetelés, Palatető bontás, fal bontás, 33 év tapasztalattal, házak külső szigetelése, Homlokzat Szigetelést, Vakolás

 • Külső szigetelés

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt jó srácok 👌 ajánlom

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hőszigetelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hőszigetelő külső szigetelés közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Külső szigetelés: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon a külső szigetelés átlagos díja 7100 - 13400 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Miskolcon a külső szigetelés szolgáltatáshoz már 87 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hőszigetelőt Miskolcon?

Jelenleg 67 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÜLSŐ SZIGETELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hőszigetelő?

Egy hőszigetelő a következő feladattal kereshető meg: külső szigetelés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi hőszigetelő?

A jó hőszigetelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: külső szigetelés?

A külső szigetelés és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy hőszigetelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas