Hőszigetelés alpintechnikával Miskolc területén!

Hőszigetelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hőszigetelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb hőszigetelőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 98 hőszigetelő közül! Korrekt hőszigetelés alpintechnikával árak — 6800-12800 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

15 hőszigetelő most online

Istvan

Istvan

erdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hőszigetelés alpintechnikával Miskolcon?

6800 - 12800 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hőszigetelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hőszigetelőt!

Hagyományos sik üvegezés helyszíni munkavégzés. Erkélyek üvegezése felújítással, festéssel. Katedrál és savmart üvegek beépítése. Szolgáltatások: Helyszíni szolgáltatás, Üveges veszélytelenítés, Biztosításra üvegezés. Hőszigetelés akció, Kerti játszótér, Építkezés kezdése 4 hét alatt, Beton megerősítás a Baumittal, Ablakszigetelés garanciával

 • Hőszigetelés alpintechnikával

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Amit kértem azt megcsináltàk,rövid időn belül!

Lakás és Házfelújítás Jól képzett, minőségi munkát végző csapatunk magas színvonalon, minőségi anyagok felhasználásával végzi a felújítási munkálatokat, az ország egész területén. Megkíméljük megrendelőinket attól, hogy a felújítás munkafázisaira külön-külön szolgáltatói cégekkel kelljen szerződniük, hiszen a kivitelezés tekintetében teljes és széleskörű szolgáltatást biztosítunk. Az alapanyagoktól, a szükséges engedélyek beszerzéséig, mi mindent megoldunk. Kiterjedt profilunk a legapróbb részletekben is a segítségére lesz, legyen szó akár nyílászárók cseréjéről, akár vízszerelési vagy fűtésszerelési munkálatok elvégzéséről, sőt a villanyszerelési feladatok elvégzését is ránk bízhatja. Ügyfélközpontú szolgáltatásainkkal biztosítjuk, hogy a legegyedibb igényekre is tőlünk kérje a megoldást. Felújításoknál, szereléseknél, a jövőre szóló újabb tervekkel és elképzelésekkel is számolva, olyan szakmai megoldásokat kínálunk, amelyek a lehető legpraktikusabb módon teszik megvalósíthatóvá ügyfeleink elképzeléseit. Zárt terasz építés, Térkövezé, Szegélyezés, Támfal, Akár 6 hónap alatt elkészül, Betonjavítás, helyreállítás, Homlokzati munkák

 • Hőszigetelés alpintechnikával

  8100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Barátságos családias környezet és magasan kvalifikált szakemberek és nem csillagászati árak vannak sőt maximálisan ember barát árakon dolgoznak! Hosszú évek tapasztalata már!!!

Lakásfelújítás minden szakterületére profi szakembereink kiváló munkát végeznek. Gyors munkakezdés, rövid határidő és teljeskörű garancia minden munkára. Ingyenes felmérés. Finn szauna elérhető áron, Ablakcsere akció, Most akár 30%-ot spórolhat, Akár 52nm alapterületű SIP ház, Faház építése

 • Hőszigetelés alpintechnikával

  9400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Minden megrendelő figyelmébe ajánlom, hogy a Fogyasztóvédelem csak a beépített termék minőségével foglalkozik, ha a beépítés minőségével nincs megelégedve vagy a szolgáltató munkájával, akkor csak a bírósághoz fordulhat!!! Esetemben hanyagság miatt történt károkozás, a hiba javítható, de a helyreállítással nem törtődtek, reklamációmmal nem foglalkoztak. Ha nem akarom évtizedekig nézni, akkor megcsináltathatom mással. Szerencsémre van Győrben segítőkész vállalkozás aki határidőre és pontosan dolgozik. Érdekesség még, hogy a pozitív értékelések esetében munkatársak (pl.: Tolvaj Csaba - gondolom mindjárt törlik) vagy rokonok, barátok és ismerősök írnak. Ez sem véletlen. (A posztolók nevét tessék figyelni!) 3.alkalommal dolgozott nekem a cég, de utoljára. Egyre figyelmetlenebb a cég és egyre magasabban ülnek, egyre több mindent megtehetnek. Aki nem hiszi, próbálja ki! Lehet, hogy csak engem tiszteltek meg ezzel a hozzáállással, mert szemüveges vagyok.

Környezetbe illő és tartós megoldás a gabion támfal, melyet kiszállítunk Önnek. 20 év tapasztalat. Raktárról azonnal. Szolgáltatások: Szakértői segítség, Szállítási lehetőség, Minőség és esztétikum. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Homlokzati hőszigetelés 15 éve, Külső és belső bontás, Akár 12 hónap alatt elkészül, Építési engedély, Több éves tapasztalattal

 • Hőszigetelés alpintechnikával

  11200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

A hét elején voltam. Amit vállaltak azt megcsinálták. Ma visszamentem, mert a váltóval nem stimmelt valami. Megnézték, ők hibáztak, elnézést kértek, kijavították.

Kulcsrakész házak, legmodernebb technológiák, megfizethető árak. Teljes körű kivitelezés a tervezéstől a kulcs átadásáig. Hosszútávú befektetés. Tervezhető kiadások. Referenciák. Szakmai tudás. Szolgáltatások: Tervezés, Generálkivitelezés, Felújítás, Költségszámítás. Amiket vállalok: Szerkezetkész és kulcsrakész, Állvány Építés, Akár 6 hónap alatt elkészül, Dilatációs profilok kültérre, Rendkívül gyors kivitelezéssel

 • Hőszigetelés alpintechnikával

  9100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon ügyesek! Klímáznak és futóművet is állítanak a gumiszerelés mellett! Mindenképp érdemes megkeresni a műhelyt!

Jó napot. Vállalok lakások házak felújítását referenciával számlával. Fő tevékenységünk : Festés-Mázolás Nyílászárók beépitése javítása Hideg meleg burkolás. Munkáinkat minőségi anyagokkal megbízható precíz igényes szakemberekkel csináljuk ( fater és 2 fia 😁). Minden munkára Garanciát vállalunk Üdv Sipos Ádám 👌. Építkezni sokszor jobb, Cserépkályha, kályha, 32 év tapasztalattal, Beltéri Hangszigetelés Utólag, Építsd fel álmaid kerti házát

 • Hőszigetelés alpintechnikával

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

100%-an meg voltam elégedve. Nagyon korrekt szakember. Csak ajánlani tudom!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hőszigetelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hőszigetelő hőszigetelés alpintechnikával közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hőszigetelés alpintechnikával: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon a hőszigetelés alpintechnikával átlagos ára 7800 - 14700 Ft/nm. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hőszigetelők - hogyan választhatunk Miskolcon?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hőszigetelőt Miskolcon?

Jelenleg 57 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HŐSZIGETELÉS ALPINTECHNIKÁVAL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hőszigetelő?

Egy hőszigetelő a következő feladattal bízható meg bátran: hőszigetelés alpintechnikával vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi hőszigetelő?

Egy jó hőszigetelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: hőszigetelés alpintechnikával?

A hőszigetelés alpintechnikával és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy hőszigetelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas