Analóg fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 25 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt analóg fényképezőgép javítás árak — 6000-11300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Miskolcon környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 fényképezőgép szerelő most online

Gergely

Gergely

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

akos

akos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az analóg fényképezőgép javítás Miskolcon?

6000 - 11300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Cégünk 1996. óta foglalkozik fényképezőgépek és egyéb fotótechnikai eszközök, diavetítők javításával Cégünk fotó tartozékok értékesítésével is foglalkozik.

  • Analóg fényképezőgép javítás

    3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű munkát végzett, mindent egy nap alatt csinált, annak ellenére, hogy sokáig nem tudtam használni a fényképezőgépemet. Senki sem tudta kitalálni, mi a probléma. Nagyon köszönöm a minőségi kivitelezést a garanciával együtt. Ha bármilyen problémám lesz, újra kapcsolatba fogok lépni vele. nagyon udvarias, pontos és telefonon tájékoztatott, amint a gépet megjavították. Köszönjük szépen!

Canon, Nikon, Sony, Olympus, fujifilm, Panasonic és egyéb fényképezőgépek javítása. Fizetés készpénzzel és banki átutalással. A javítási idők csökkentése érdekében a pótalkatrészek széles választéka.

  • Analóg fényképezőgép javítás

    6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Az itteni vélemények miatt vettem fel vele a kapcsolatot és nagyon elégedett voltam! Szerettem a szétszedett állapotot, hogy megnézhessem a szerelmemet, hogy úgymond jelen legyek minden állatorvosi beavatkozásnál =)). Ez is nagyon gyors volt. A csavarrész cseréje mindössze egy órát vett igénybe. Ez egyébként a gép komoly szét- és összeszerelését jelenti.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő analóg fényképezőgép javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Analóg fényképezőgép javítás: milyen árak vannak Miskolcon?

Miskolcon az analóg fényképezőgép javítás átlagos ára 4200 - 7800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok hiteles értékeléseket?

Miskolcon a honda szerviz szolgáltatáshoz már 36 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Miskolcon?

Jelenleg 28 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HONDA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned amennyiben erre van szükséged: honda szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fényképezőgép szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: analóg fényképezőgép javítás?

A honda szerviz és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas