Fényképezőgép javítás: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 29 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fényképezőgép javítás árak: 6300-11900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Miskolcon közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 fényképezőgép szerelő most online

Gergely

Gergely

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fényképezőgép javítás Miskolcon?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2022. augusztus 1-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Mátrix tisztítás, fényképezőgépek, objektívek, videokamerák, vakuk javítása. Sony, Nikon, Canon, Hasselblad stb. E. Metro Rechnoi Vokzal, a közelben. Több mint 20 éves javítási tapasztalat. Minőség, gyors, olcsó. Garanciát tartalmaz. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hívjon minket.

  • Fényképezőgép javítás

    6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Megtapsolom a munkáját, és ahogyan szakszerűen szétszedi a kameráját a szemed előtt, az lenyűgöző... Az én Canon 600D leesett, és elkezdett hibákat adni, amikor megpróbál fotókat készíteni... megtalálta a problémát és kijavította, gyorsan és az én szempontomból nagyon költségkímélő módon. Kategorikusan ajánlom!

Nikon fényképezőgép javítás 1 év garanciával. 2010 óta minősített kamera- és videójavító központ vagyunk. Csapatunkban 4 mérnök dolgozik. Minden technikusunk képzett és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. Kizárólag a gyártó eredeti alkatrészeit használjuk. Küldje el e-mailben a címét, és gyors futáraink még ma eljönnek a felszereléséért! A fényképezőgépet maga is elhozhatja a hirdetésben megadott címre. Előbb dolgozz - később fizess. A berendezések diagnosztikája egy órán belül, előzetes bejelentkezés alapján történik - a diagnosztika ingyenes. Szünetek és hétvégék nélkül dolgozunk. Nyitvatartási idő - 9:00-21:00. Szállítás Magyarországon belül, bármely városba. Írjon vagy hívjon, ha többet szeretne megtudni.

  • Fényképezőgép javítás

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a munkát! Egy igazi profi! A minőség és a végeredmény felülmúlta az elvárásaimat! Megfelelő árak. Csinált egy plusz fogantyút és tett be egy új akkumulátort, amiért nem kért pénzt, így egy ilyen gesztusért nem sajnáltam borravalót hagyni. Sok sikert a munkához és még több vásárlót! Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fényképezőgép javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok