Régi fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 21 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt régi fényképezőgép javítás árak — 3400-6300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Miskolcon környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a régi fényképezőgép javítás Miskolcon?

3400 - 6300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők karbantartása és tiszítása. Fényképezőgépek, objektívek, távcsövek tisztítása és karbantartása.

  • Régi fényképezőgép javítás

    5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

40 perc alatt javította meg a Nikon D 90 záramat, és ez plusz a diagnosztika. 10 másodperc alatt fül alapján megállapította, hogy mi a probléma a zárral. A zsalu cseréjének költsége 14000 Ft volt, míg a zsalu cseréje 19.000 Ft-ba került. Mestere a szakmájának. Soha nem tanácsolnám őt annak, aki szeret várni és sokat fizetni, de mindenki más menjen hozzá))).

Mindenféle fényképezőgép javítás. Objektívjavítás. Objektív beállítása. Optikai tengely kalibrálása. Hurkok cseréje. Lencsecsere. Lencse villog. Tiszta képérzékelő. Objektív tisztítás. Javítás Canon, Nikon, Sony, Sigma, Panasonic, Fujifilm, Olympus, Pentax. Mester javítás fényképezőgépek, objektívek, vakuk és videokamerák több mint 15 éves tapasztalattal. Ingyenes diagnosztika. A javítás megtagadása esetén tartalmazza. 180 nap garancia a javításokra. Nagy pótalkatrész raktár.

  • Régi fényképezőgép javítás

    6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Alig egy perc alatt azonosította a hiba okát, és akár egy óra alatt feltámasztotta a gépünket. A Canon mark II fényképezőgépem egy hosszú kép elkészítése után leállt. A technikus nemcsak megjavította a kamerát, hanem azt is elmagyarázta, hogy miért ment tönkre, és ajánlásokat adott a jövőbeli használatra. A szolgáltatás elsőrangú, köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő régi fényképezőgép javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi fényképezőgép javítás: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a régi fényképezőgép javítás átlagára 3900 - 7400 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles értékeléseket?

Miskolcon a mazda szerviz szolgáltatáshoz már 34 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok fényképezőgép szerelőt Miskolcon?

Jelenleg 26 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MAZDA SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk fényképezőgép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod ha szükséged van erre: mazda szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő a mazda szerviz mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor fényképezőgép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas