Fuji fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt fuji fényképezőgép javítás árak — 6200-11600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környezetében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

akos

akos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a fuji fényképezőgép javítás Miskolcon?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Cégünk 1993-ban alakult családi vállalkozás formájában. Fő profilunk új és használt fotócikkek értékesítése, bizományos adás-vétele, szemüveg készítés és javítás, melyet saját műhelyünkben végzünk. Munkatársaink tapasztalt szakemberek, végzett látszerészek, akik üzleteinkben készséggel állnak az Önök rendelkezésére, mostantól az interneten keresztül is.

  • Fuji fényképezőgép javítás

    6000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Először is tetszett, hogy nem úgy tűnt, mintha "pénzt akart volna elvenni" az ügyféltől, hanem inkább őszintén próbálta elnyerni a bizalmukat. Ez manapság ritka. A vele való kommunikáció során úgy érzi, hogy hosszú távú kapcsolatra törekszik az ügyféllel. Nagyon kompetens és korrekt megközelítése az ügyfélnek. ő, köszönöm szépen!!!!

Képzett Canon Nikon Sony fényképezőgép javítás. Helyszíni látogatás, első diagnózis a helyszínen. Több mint 7 éves tapasztalat! Munkaidő: Minden nap 9:00-tól 22:00-ig, nincs szabadnap és ünnepnap! Alacsony árak a saját alkatrészraktárnak köszönhetően. Expressz diagnosztika. Ingyenes kiszállítás a megfelelő időben és helyen. Szolgáltatási megállapodás. Fizetés a munka befejezése után. Népszerű szolgáltatások: Lencsetisztítás Tisztítás és portalanítás. Kijelzőcsere/javítás. Rendszerlap javítása. Kijelölés. Illesztőprogramok és szoftverek telepítése. Kikapcsolás. Szétszerelés / tisztítás lpm. Smd elemek javítása.

  • Fuji fényképezőgép javítás

    3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Tapasztalt szakember, azonnal felismerte a problémát, mindent szétszedett, gyorsan, szinte ránézés nélkül megjavította és újra összerakta, miközben én mindvégig zavartam őt a kérdéseimmel. A mátrixot is ingyen megtisztította, és egy kis felárért a zoomgyűrűt is megjavította az objektíven. Öröm volt vele beszélgetni, és szívesen megkérdezném újra, és ajánlanám barátaimnak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő fuji fényképezőgép javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fuji fényképezőgép javítás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a fuji fényképezőgép javítás átlagára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós véleményeket?

Miskolcon a ford szerviz szolgáltatáshoz már 33 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Miskolcon?

Most 25 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FORD SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: ford szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fényképezőgép szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor fényképezőgép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas