Nikon fényképezőgép javítás szolgáltatásra van szükséged Miskolcon és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt nikon fényképezőgép javítás árak — 5000-9300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Miskolcon környezetében található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 fényképezőgép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

akos

akos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nikon fényképezőgép javítás Miskolcon?

5000 - 9300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Mátrix tisztítás, fényképezőgépek, objektívek, videokamerák, vakuk javítása. Sony, Nikon, Canon, Hasselblad stb. E. Metro Rechnoi Vokzal, a közelben. Több mint 20 éves javítási tapasztalat. Minőség, gyors, olcsó. Garanciát tartalmaz. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hívjon minket.

  • Nikon fényképezőgép javítás

    6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Megtapsolom a munkáját, és ahogyan szakszerűen szétszedi a kameráját a szemed előtt, az lenyűgöző... Az én Canon 600D leesett, és elkezdett hibákat adni, amikor megpróbál fotókat készíteni... megtalálta a problémát és kijavította, gyorsan és az én szempontomból nagyon költségkímélő módon. Kategorikusan ajánlom!

Nikon fényképezőgép javítás 1 év garanciával. 2010 óta minősített kamera- és videójavító központ vagyunk. Csapatunkban 4 mérnök dolgozik. Minden technikusunk képzett és több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. Kizárólag a gyártó eredeti alkatrészeit használjuk. Küldje el e-mailben a címét, és gyors futáraink még ma eljönnek a felszereléséért! A fényképezőgépet maga is elhozhatja a hirdetésben megadott címre. Előbb dolgozz - később fizess. A berendezések diagnosztikája egy órán belül, előzetes bejelentkezés alapján történik - a diagnosztika ingyenes. Szünetek és hétvégék nélkül dolgozunk. Nyitvatartási idő - 9:00-21:00. Szállítás Magyarországon belül, bármely városba. Írjon vagy hívjon, ha többet szeretne megtudni.

  • Nikon fényképezőgép javítás

    5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a munkát! Egy igazi profi! A minőség és a végeredmény felülmúlta az elvárásaimat! Megfelelő árak. Csinált egy plusz fogantyút és tett be egy új akkumulátort, amiért nem kért pénzt, így egy ilyen gesztusért nem sajnáltam borravalót hagyni. Sok sikert a munkához és még több vásárlót! Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő nikon fényképezőgép javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Nikon fényképezőgép javítás: mennyibe kerül Miskolcon?

Miskolcon a nikon fényképezőgép javítás átlagos díja 5900 - 11100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós véleményeket?

Miskolcon az ózonos klímatisztítás szolgáltatáshoz már 34 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Miskolcon?

Jelenleg 26 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ÓZONOS KLÍMATISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy járműklíma-szerelő a következő munkával kereshető meg: ózonos klímatisztítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fényképezőgép szerelő?

A jó járműklíma-szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: fényképezőgép szerelő?

Ha egy megfelelő járműklíma-szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Ózonos klímatisztítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas