Sony fényképezőgép javítás: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 19 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt sony fényképezőgép javítás árak — 5900-11100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Miskolcon közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Gergely

Gergely

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Krisztian

Krisztian

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a sony fényképezőgép javítás Miskolcon?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Cégünk 1993-ban alakult családi vállalkozás formájában. Fő profilunk új és használt fotócikkek értékesítése, bizományos adás-vétele, szemüveg készítés és javítás, melyet saját műhelyünkben végzünk. Munkatársaink tapasztalt szakemberek, végzett látszerészek, akik üzleteinkben készséggel állnak az Önök rendelkezésére, mostantól az interneten keresztül is.

  • Sony fényképezőgép javítás

    6000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Először is tetszett, hogy nem úgy tűnt, mintha "pénzt akart volna elvenni" az ügyféltől, hanem inkább őszintén próbálta elnyerni a bizalmukat. Ez manapság ritka. A vele való kommunikáció során úgy érzi, hogy hosszú távú kapcsolatra törekszik az ügyféllel. Nagyon kompetens és korrekt megközelítése az ügyfélnek. ő, köszönöm szépen!!!!

Képzett Canon Nikon Sony fényképezőgép javítás. Helyszíni látogatás, első diagnózis a helyszínen. Több mint 7 éves tapasztalat! Munkaidő: Minden nap 9:00-tól 22:00-ig, nincs szabadnap és ünnepnap! Alacsony árak a saját alkatrészraktárnak köszönhetően. Expressz diagnosztika. Ingyenes kiszállítás a megfelelő időben és helyen. Szolgáltatási megállapodás. Fizetés a munka befejezése után. Népszerű szolgáltatások: Lencsetisztítás Tisztítás és portalanítás. Kijelzőcsere/javítás. Rendszerlap javítása. Kijelölés. Illesztőprogramok és szoftverek telepítése. Kikapcsolás. Szétszerelés / tisztítás lpm. Smd elemek javítása.

  • Sony fényképezőgép javítás

    3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Tapasztalt szakember, azonnal felismerte a problémát, mindent szétszedett, gyorsan, szinte ránézés nélkül megjavította és újra összerakta, miközben én mindvégig zavartam őt a kérdéseimmel. A mátrixot is ingyen megtisztította, és egy kis felárért a zoomgyűrűt is megjavította az objektíven. Öröm volt vele beszélgetni, és szívesen megkérdezném újra, és ajánlanám barátaimnak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő sony fényképezőgép javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Sony fényképezőgép javítás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon a sony fényképezőgép javítás átlagos ára 5000 - 9500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - mi alapján válasszunk Miskolcon?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Miskolcon?

Most 18 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓKLÍMA TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy fényképezőgép szerelő?

Egy járműklíma-szerelő a következő munkával bízható meg bátran: autóklíma tisztítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy jó járműklíma-szerelő az autóklíma tisztítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: fényképezőgép szerelő?

Ha egy megbízható járműklíma-szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Autóklíma tisztítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas