Olympus fényképezőgép javítás: erre van szükséged Miskolcon és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt olympus fényképezőgép javítás árak — 6100-11400 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Miskolcon! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Miskolcon közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

3 fényképezőgép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az olympus fényképezőgép javítás Miskolcon?

6100 - 11400 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Miskolcon!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Fényképezőgép tartozékainak és kiegészítők karbantartása és tiszítása. Fényképezőgépek, objektívek, távcsövek tisztítása és karbantartása.

  • Olympus fényképezőgép javítás

    5900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

40 perc alatt javította meg a Nikon D 90 záramat, és ez plusz a diagnosztika. 10 másodperc alatt fül alapján megállapította, hogy mi a probléma a zárral. A zsalu cseréjének költsége 14000 Ft volt, míg a zsalu cseréje 19.000 Ft-ba került. Mestere a szakmájának. Soha nem tanácsolnám őt annak, aki szeret várni és sokat fizetni, de mindenki más menjen hozzá))).

Mindenféle fényképezőgép javítás. Objektívjavítás. Objektív beállítása. Optikai tengely kalibrálása. Hurkok cseréje. Lencsecsere. Lencse villog. Tiszta képérzékelő. Objektív tisztítás. Javítás Canon, Nikon, Sony, Sigma, Panasonic, Fujifilm, Olympus, Pentax. Mester javítás fényképezőgépek, objektívek, vakuk és videokamerák több mint 15 éves tapasztalattal. Ingyenes diagnosztika. A javítás megtagadása esetén tartalmazza. 180 nap garancia a javításokra. Nagy pótalkatrész raktár.

  • Olympus fényképezőgép javítás

    6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Alig egy perc alatt azonosította a hiba okát, és akár egy óra alatt feltámasztotta a gépünket. A Canon mark II fényképezőgépem egy hosszú kép elkészítése után leállt. A technikus nemcsak megjavította a kamerát, hanem azt is elmagyarázta, hogy miért ment tönkre, és ajánlásokat adott a jövőbeli használatra. A szolgáltatás elsőrangú, köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő olympus fényképezőgép javítás közben Miskolcon

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Olympus fényképezőgép javítás: mennyi a munkadíj Miskolcon?

Miskolcon az olympus fényképezőgép javítás átlagos ára 5700 - 10700 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós véleményeket?

Miskolcon a bmw szerviz szolgáltatáshoz már 33 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek fényképezőgép szerelőt Miskolcon?

Most 25 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BMW SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy fényképezőgép szerelő?

Egy autószerelő ezzel a feladattal bízható meg: bmw szerviz vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi fényképezőgép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a bmw szerviz mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor fényképezőgép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas