Diagonál burkolás Nyíregyházán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj diagonálban burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassza Nyíregyháza legjobb diagonál burkolás szolgáltatóit 53 profi szakember közül. Kérjen árajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Nyíregyházán közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

9 diagonálban burkoló most online

Balazs

Balazs

Sok tapasztalatom van

Pal

Pal

Ma is elvállalom.

Imre

Imre

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a diagonál burkolás Nyíregyházán?

4600 - 8700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb diagonálban burkolóok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező diagonálban burkolót!

Viktor B.
Viktor B. 4431 Nyíregyháza Online

haszongépjármű csomagterét megfelelő burkolatok alkalmazásával védhetjük leghatékonyabban. Mik az előnyei a polipropilénből készülő fali és padlóburkolatoknak?

 • Diagonál burkolás

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon jò munkàt vègeznek! Jò a csapat!

István K.
István K. 4405 Nyíregyháza Online

Az EkoSpace a moduláris konténerek speciális gyártású és könnyű építésű technológia. Szendvicspanel épületeink gyors kivitelezés és hosszú távú biztonságos használat jellemzi.

 • Diagonál burkolás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon rugalmasak jó a kiszolgálás csak ajánlani tudom mindenkinek.

Péter V.
Péter V. 4246 Nyíregyháza Online

Parkett lépcsőink tarósága megegyezik a fa lépcsők tartóságával. Parkettlépcső burkolataink kiváló ár érték arányban vannak. Parkettlépcső. Lépcsőburkolat. Fa lépcsőburkolat.

 • Diagonál burkolás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon udvarias és preciz kiszolgálás.

Edmond M.
Edmond M. 4481 Nyíregyháza Online

Hidegburkolás, padlóburkolás, csempézés, padlószigetelés, falszigetelés, konyha burkolás. Minőségi Hidegburkolás Reális Áron | Határidőre precízen elvégzett munka Önnek is!

 • Diagonál burkolás

  6700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Sándor cégének évek óta visszatérő megrendelői vagyunk. Építettek már nekünk kerítést, kerti tárolót, és térköveztek nálunk. Minden alkalommal megbízható, precíz, gyors munkát végeztek. A felmerülő nehézségek kapcsán kiemelkedő problémamegoldó készséget tapasztaltunk, ha valamiféle változtatásra volt szükség, pld. esetünkben az erősen lejtős telek miatt, a szükséges változtatásra több javaslatot is tettek, így a számunkra legideálisabb megoldást tudtuk választani. Munkájuk során végig kreativitás, rugalmasság, és segítőkészség jellemezte őket, az eredmény pedig önmagáért beszél, az utcánkban mi lettünk azok, akiknél a szép kerítés van.

István D.
István D. 4405 Nyíregyháza Online

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Építési kémia. Piaci egység. Szolgáltatás.

 • Diagonál burkolás

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Kedves, segítőkész, türelmes kiszolgálás :) jó minőségű termékek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj diagonálban burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló diagonál burkolás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Diagonál burkolás: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a diagonál burkolás átlagos ára 4500 - 8400 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi értékeléseket?

Nyíregyházán a diagonál burkolás szolgáltatáshoz már 52 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Nyíregyházán?

Most 40 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést DIAGONÁL BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló a következő munkával bízható meg bátran: diagonál burkolás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: burkoló?

Ha egy megfelelő burkoló segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A diagonál burkolás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas