Hidegburkolás Nyíregyházán gyorsan és hatékonyan!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hidegburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keresd a legjobb hidegburkolás szakembereket Nyíregyházán! 54 profi áll rendelkezésedre! Minőségi munka, kedvező árak. Válassz minket! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 hidegburkoló most online

Attila

Attila

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a hidegburkolás Nyíregyházán?

4000 - 7500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hidegburkolók Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hidegburkolót!

Viktor V.
Viktor V. 4405 Nyíregyháza Online

Parkett lépcsőink tarósága megegyezik a fa lépcsők tartóságával. Parkettlépcső burkolataink kiváló ár érték arányban vannak. Parkettlépcső. Fa lépcsőburkolat. Lépcsőburkolat.

 • Hidegburkolás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Megbizható brigád, szép munka.

Zsolt O.
Zsolt O. 4433 Nyíregyháza Online

Lapraszerelt formában, azonnal szállításra készen. Segítünk a beszerelésben is. A FloorPack raktérburkolat lapraszerelt formában, azonnal szállításra kész.

 • Hidegburkolás

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Térkövezést és kerítés építést végzett a CSAPAT, pontos, precíz munkával, kiváló minőségben. Örültünk, hogy Őket választottuk!

Péter N.
Péter N. 4431 Nyíregyháza Online

Raktárkonténer, lakókonténer, minden méretben. Gyors helymegoldás, kedvező feltételekkel. 10 éves szakmai tapasztalattal várjuk weboldalunkon. még ma! 12 év tapasztalat. Széles választék. Gyors ügyintézés. Precíz munkavégzés. Vevőközpontú cégszemlélet.

 • Hidegburkolás

  6100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Kedves kiszolgálás . Köszönöm

Sándor D.
Sándor D. 4431 Nyíregyháza Online

Könnyen és jól átlátható ajánlat. Amit vállalunk magas szinten végezzük el határidőre. Megkönnyítjük Önnek a felújítás folyamatát. Önnek csak az elképzeléseit kell átadnia.

 • Hidegburkolás

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Szakértelem Precizitás

Patrik
2 éve
Gábor K.
Gábor K. 4551 Nyíregyháza Online

Kültéri Lépcső Burkolatok. Spóroljon időt, találja meg itt, amit keres

 • Hidegburkolás

  7400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

A kapcsolat az internet segítségével jött létre: máig hálát adok a qjob-nak, hogy a keresésnél éppen az ő vállalkozásukat dobta fel elsők közt. Már a felmérésnél kitűnt a korrektségük, profizmusuk. Semmi fölösleges munkára rábeszélés, semmi mellébeszélés, ezzel szemben hasznos tanácsok: mindent úgy és akkor teljesítettek, amikorra a szerződésünk előírta. Annamária finom ízlése, ragyogó ötletei és maximalizmusa, Péter hibát nem engedő művezetése voltak a garancia, hogy a felújítás után egy pazar kis lakást kaptunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, aki olyan szerencsés, hogy belefér a megrendelésük zsúfolt naptárukba! 😉

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hidegburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló hidegburkolás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hidegburkolás: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a hidegburkolás átlagára 3400 - 6500 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan választhatunk Nyíregyházán?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 37 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HIDEGBURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a munkával bízható meg: hidegburkolás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

A jó burkoló részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben lehet szükséged rá: burkoló?

Ha profi burkoló segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A hidegburkolás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas