Padlólapra burkolás Nyíregyházán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj padlólapra burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Padlólapra burkolás Nyíregyházán. Válassza ki a legjobb szakembereket! Elérhető 58 tapasztalt szakemberünk! Kérjen most ajánlatot! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Nyíregyházán környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

8 padlólapra burkoló most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

József

József

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a padlólapra burkolás Nyíregyházán?

5800 - 11000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb padlólapra burkolóok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező padlólapra burkolót!

Viktor B.
Viktor B. 4431 Nyíregyháza Online

haszongépjármű csomagterét megfelelő burkolatok alkalmazásával védhetjük leghatékonyabban. Mik az előnyei a polipropilénből készülő fali és padlóburkolatoknak?

 • Padlólapra burkolás

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon jò munkàt vègeznek! Jò a csapat!

István K.
István K. 4405 Nyíregyháza Online

Az EkoSpace a moduláris konténerek speciális gyártású és könnyű építésű technológia. Szendvicspanel épületeink gyors kivitelezés és hosszú távú biztonságos használat jellemzi.

 • Padlólapra burkolás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon rugalmasak jó a kiszolgálás csak ajánlani tudom mindenkinek.

Péter V.
Péter V. 4246 Nyíregyháza Online

Parkett lépcsőink tarósága megegyezik a fa lépcsők tartóságával. Parkettlépcső burkolataink kiváló ár érték arányban vannak. Parkettlépcső. Lépcsőburkolat. Fa lépcsőburkolat.

 • Padlólapra burkolás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon udvarias és preciz kiszolgálás.

Edmond M.
Edmond M. 4481 Nyíregyháza Online

Hidegburkolás, padlóburkolás, csempézés, padlószigetelés, falszigetelés, konyha burkolás. Minőségi Hidegburkolás Reális Áron | Határidőre precízen elvégzett munka Önnek is!

 • Padlólapra burkolás

  6700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Sándor cégének évek óta visszatérő megrendelői vagyunk. Építettek már nekünk kerítést, kerti tárolót, és térköveztek nálunk. Minden alkalommal megbízható, precíz, gyors munkát végeztek. A felmerülő nehézségek kapcsán kiemelkedő problémamegoldó készséget tapasztaltunk, ha valamiféle változtatásra volt szükség, pld. esetünkben az erősen lejtős telek miatt, a szükséges változtatásra több javaslatot is tettek, így a számunkra legideálisabb megoldást tudtuk választani. Munkájuk során végig kreativitás, rugalmasság, és segítőkészség jellemezte őket, az eredmény pedig önmagáért beszél, az utcánkban mi lettünk azok, akiknél a szép kerítés van.

István D.
István D. 4405 Nyíregyháza Online

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Építési kémia. Piaci egység. Szolgáltatás.

 • Padlólapra burkolás

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Kedves, segítőkész, türelmes kiszolgálás :) jó minőségű termékek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj padlólapra burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló padlólapra burkolás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Padlólapra burkolás: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a padlólapra burkolás átlagára 4200 - 8000 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Nyíregyházán a padlólapra burkolás szolgáltatáshoz már 53 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 41 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PADLÓLAPRA BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk burkolót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható burkolót keresned ha szükséged van erre: padlólapra burkolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi burkoló segítségét?

Egy profi burkoló a padlólapra burkolás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha burkolót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas