Egyedi bútor készítés Nyíregyházán gyorsan és hatékonyan!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj egyedi bútorkészítő szakembert?

Ne menj tovább, a Qjob a legkeresettebb! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Egyedi bútorok készítése Nyíregyházán? Az a specialitásunk! 54 tapasztalt szakemberünk garantálja a minőségi munkát és az elégedett ügyfeleket! Nem tudod, hol kezdj a Qjob-on? Oszd meg velünk a problémádat és a Nyíregyházán dolgozó szakembereink azonnal árajánlatokkal kerítenek neked, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk értékeléseket és további információt is kérhetsz! Minden díjmentesen! Találd meg a megfelelő szakembert a Qjob-on!

8 egyedi bútorkészítő most online

Tamas

Tamas

Érdekel.

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az egyedi bútor készítés Nyíregyházán?

4600 - 8700 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb egyedi bútorkészítők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező egyedi bútorkészítőt!

Viktor M.
Viktor M. 4432 Nyíregyháza Online

Hatalmas választékkal és folyamatos akciókkal várjuk. Budaörs, Építők útja 2-4. Minőségi...

 • Egyedi bútor készítés

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Kisfiam szobájába tervezett és készített bútorokat. A szoba egyedi méretei miatt ez elég nagy kihívás volt, de tökéletes lett. Külön köszönet érte, hogy a méretezésnél a játéktárolók méreteit is figyelembe vetted.

Tibor F.
Tibor F. 4551 Nyíregyháza Online

Bútorszerelés! Magánszemélyeknek, cégeknek, nagy tételben is, precízen, gyorsan. Bízza a profikra! Bútor összeszerelés szűk határidővel, akár hétvégén is...

 • Egyedi bútor készítés

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen meg voltam elégedve. Csömörről szállítattam velük a 18. kerületbe, a munkájukat a bútorok és egyéb más dolgok mennyiségétől függően meglepően gyorsan felrakták az autójukra. Tisztelettudóan viselkedtek és minden bútorom sértetlenül érkezett meg hozzám. A megbeszélt összeget kérték el tőlem és még jattot is adtam nekik a kiváló munkáért, mert ha valakikkel, akkor velük fogom legközelebb is szállítani a bútorjaimat ha esetleg költöznék megint

Regina P
2 éve
Péter N.
Péter N. 4246 Nyíregyháza Online

Bútoráruházak lapra szerelt vagy elemes bútorainak komplett összeszerelése. Konyhaszekrény összeszerelés már 4 000Ft-tól, rejtett költségek nélkül. Óradíj helyett fix összeg. Ne várj hetekig. Kedvező áron, szakszerűen. Hétvégi munkavégzés.

 • Egyedi bútor készítés

  3100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Tibi egy megbízható, korrekt szakember. Munkájára igényes, precíz és pontos. Csodaszép konyhabútort épített. Csak ajánlani tudom!

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat.

 • Egyedi bútor készítés

  2000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Gyönyörű munkát végeznek, ha valaki minőségi és egyedi pajtaajtót szeretne, akkor ne keressen tovább

Zoltán K.
Zoltán K. 4431 Nyíregyháza Online

Bútorszerelés! Magánszemélyeknek, cégeknek, nagy tételben is, precízen, gyorsan. Bízza a profikra! Bútor összeszerelés szűk határidővel, akár hétvégén is...

 • Egyedi bútor készítés

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Kivalo minosegu butorok, rendkivul kedves és segitokesz a tulajdonos! Cska ajanlani tudom oket. Nagyon jók!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj egyedi bútorkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos egyedi bútor készítés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Egyedi bútor készítés: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán az egyedi bútor készítés átlagos díja 3500 - 6600 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Nyíregyházán az egyedi bútor készítés szolgáltatáshoz már 60 visszajelzést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Nyíregyházán?

Most 46 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést EGYEDI BÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy asztalos?

Egy asztalos ezzel a munkával bízható meg: egyedi bútor készítés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi asztalos?

Egy jó asztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas