Minőségi szekrény készítés Nyíregyházán. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szekrénykészítő szakembert?

Ne menj tovább, a legkeresettebb szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Nyíregyházi szekrénykészítés 58 tapasztalt szakemberrel. Minőségi szolgáltatásainkkal segítünk álmaid szekrényének megtervezésében és elkészítésében. Ha először keresel szakembert a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezd el, osszad meg velünk a megoldandó problémát, és a Nyíregyházán környékén dolgozó szakembereink rögtön árajánlatot adnak, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megnézheted a róluk szóló véleményeket, és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN! Hirdesd meg a feladatot most a Qjob-on, és találj megfelelő szakembert a Nyíregyházán!

8 szekrénykészítő most online

Szabolcs

Szabolcs

A környéken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Andras

Andras

Érdekel.

Mennyibe kerül a szekrény készítés Nyíregyházán?

62400 - 117000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szekrénykészítők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szekrénykészítőt!

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén. Bútorok készítése, szerelése és javítása megfizethető árakon, garanciával!

 • Szekrény készítés

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Voltam már ennél ügyfélbarátabb helyen. Sőt...

Különböző lapraszerelt bútorok szakszerű szerelését, beépítését, összeszerelését vállaljuk. Ha szüksége van egy profi bútorszerelő csapatra, hívjon minket bizalommal! Bútor Összeszerelés. Kedvező áron. Garanciával. Szekrényszerelés. Szekrények Szerelése.

 • Szekrény készítés

  2500 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Good service

Áron C.
Áron C. 4481 Nyíregyháza Online

Elemenként összeszerelt variálható konyhaszekrények rövid határidőre, olcsón! Variálható konyhagarnitúrák, készletről akár azonnal!

 • Szekrény készítés

  3600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Minden a konyhabútorral kezdődött. :) Aminek minden egyes négyzetcentiméterét ki kellett használni, olyan pici volt. Gáborék maximálisan figyeltek az igényeimre, és az elképzeléseimhez hozzátették a szakmai tudásukat, tapasztalataikat. Precízek, megbízhatóak, kedvesek. Biztos, hogy a jövőben is ők fogják megalkotni a bútorainkat!

János B.
János B. 4551 Nyíregyháza Online

Modern és antik kárpitos bútorok felújításával, javításával és átalakításával foglalkozom. Minőségi munka, minőségi anyagokkal.

 • Szekrény készítés

  3500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Épületasztalos feladatokkal (belső fapárkányok, ajtók körüli díszlécezés) bíztam meg, szép, pontos, remek munkát végeztek! Csak ajánlani tudom a Bútorpontokat!

Marius M.
Marius M. 4432 Nyíregyháza Online

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát. Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia.

 • Szekrény készítés

  2300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, megbizható kifogásolhatatlan munkát végzett Szabó úr. Csak ajánlani tudom mindenkinek! (Elöszobai gardrobra ajtó készült és beépitett szekrény tolóajtó javitás történt.) Nagyon köszönöm a segitségét!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szekrénykészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos szekrény készítés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény készítés: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a szekrény készítés átlagos díja 59800 - 112200 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles véleményeket?

Nyíregyházán a szekrény készítés szolgáltatáshoz már 51 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Nyíregyházán?

Most 39 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk asztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált asztalost hívnod akkor, ha erre van szükséged: szekrény készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy asztalos?

Egy megbízható asztalos pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas