Szobabútor készítés Nyíregyházán a te elképzeléseid szerint!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobabútorkészítő szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabb szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Minőségi szobabútorok Nyíregyházán! Bízza ránk az elképzelését, mi pedig 58 szakemberünkkel megvalósítjuk álmai otthonát! Ha első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on, és nem tudod, hogyan kezdj neki, oszd meg velünk a felmerülő gondot! A Nyíregyházán és környékén dolgozó szakembereink rögtön árajánlataikkal segítenek, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN! Válaszd a Qjob-ot, és találd meg álmaid szakemberét!

9 szobabútorkészítő most online

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a szobabútor készítés Nyíregyházán?

6400 - 12000 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobabútorkészítőok Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobabútorkészítőt!

András M.
András M. 4433 Nyíregyháza Online

Rövid határidővel, kedvező áron vállaljuk lapraszerelt bútorainak szakszerű összeállítását. Bízza profi szakemberekre konyha - szobabútorainak szakszerű összeszerelését.

 • Szobabútor készítés

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Jó ès megbízható cég!!

Zoltán L.
Zoltán L. 4431 Nyíregyháza Online

A minőség világszínvonalú, az árakat igyekeztünk mégis az itthoni fizetésekhez szabni. A port és a forgácsot a műhelyben hagyjuk, utánunk nem kell napokig takarítania. 12 hónap garanciával. Modern és igényes. Megbízható. Egyedileg tervezett. Kiemelkedő minőségű.

 • Szobabútor készítés

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Szuper csapat! Előttük nincs lehetetlen! Mások feladták, hogy elszállítsanak egy hatalmas koloniál szekrényt, de ez a profi csapat megoldotta ezt sérülés nélkül. Köszönöm a szakszerű munkát!

Zoltán M.
Zoltán M. 4481 Nyíregyháza Online

Válogasson minőségi nappali bútoraink nagy választékában. Élénkítse fel velünk nappaliját. A dolo bútorok a stílust ötvözik a praktikummal és a kényelemmel, kedvező árakon. Kiváló minőség. Ingyenes szállítás. Hatalmas választék.

 • Szobabútor készítés

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Gipszkarton álmennyezet javítása, festése, szoruló ajtó javítása - ezeket a szolgáltatásokat kértem.Mindennel nagyon elégedett vagyok! Teljes meggyőződéssel ajánlom. Gáborral gyorsan és jól lehet kommunikálni. Amit ígér, pontosan betartja, időben, árban és minőségben is. Legközelebb is őt fogom választani.

Javítás, restaurálás, egyedi bútorkészítés reális áron. Kérjen ajánlatot még ma! 1957 Óta. Egyedi Bútorok. Antikvitás. Egyedi Igények Szerint. Házhozszállítás. Megbízhatóság.

 • Szobabútor készítés

  3100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Csak javasolni tudom. Segítőkész, korrekt, és különösen precíz. Kreatív megoldásaival igazi remekműveket hoz létre. Ajánlom.

Gyula D.
Gyula D. 4405 Nyíregyháza Online

Javítás, restaurálás, egyedi bútorkészítés reális áron. Kérjen ajánlatot még ma! 1957 Óta. Egyedi Bútorok. Antikvitás. Egyedi Igények Szerint. Házhozszállítás. Megbízhatóság. Ingyenes Felmérés. Szolgáltatások: Bútorszövetek, Kárpitoskellékek, Függönyözés.

 • Szobabútor készítés

  2600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Tökéletes szolgáltatást kaptam, korrekt áron. Azért őket választottam, mert egy másik cég lemondta a költöztetést az utolsó pillanatban, de ők gyorsan és rugalmasan már másnapra adtak időpontot és jöttek is! A Szállítók pontosak és szimpatikusak voltak, óvatosan, figyelmesen, ügyesen és gyorsan dolgoztak. Mindenkinek ajánlani fogom őket. Őket hívom legközelebb is!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szobabútorkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos szobabútor készítés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szobabútor készítés: milyen árak vannak Nyíregyházán?

Nyíregyházán a szobabútor készítés átlagos díja 7000 - 13100 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan választhatunk Nyíregyházán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Nyíregyházán?

Jelenleg 43 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZOBABÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy asztalos?

Egy asztalos ezzel a munkával bízható meg: szobabútor készítés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérhetjük egy profi asztalos segítségét?

Egy megbízható asztalos a szobabútor készítés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha asztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas