Kerítés burkolás Nyíregyházán gyorsan és hatékonyan!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kerítésburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Kerítés burkolás Nyíregyházán, 53 tapasztalt szakember áll rendelkezésre. Válassza a legjobbat és élvezze az eredményt! Kérjen ajánlatot most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán közelében található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

8 kerítésburkoló most online

Daniel

Daniel

A környéken vagyok.

Attila

Attila

Ingyenes kiszállás.

József

József

Érdekel.

Mennyibe kerül a kerítés burkolás Nyíregyházán?

6300 - 11900 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kerítésburkolók Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kerítésburkolót!

Attila A.
Attila A. 4433 Nyíregyháza Online

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és...

 • Kerítés burkolás

  7500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Takács Péter egyéni vállalkozót nem ajánlom senkinek, aki jót akar magának. Nem értem milyen módon válogatja meg a Baráti Kő az ajánlott kivitelezőit, de biztos nem a munkályuk alapján.

András N.
András N. 4400 Nyíregyháza Online

Kül-és beltéri homlokzatok, burkolatok kiépítésére válasszon természetes kő kínálatunkból. Travertin-Mészkő, Márvány, Gránit és Természetes Kőburkolatok! Beltérre és Kültérre is.

 • Kerítés burkolás

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Imádom ezt a helyet.Hatalmas választék.Klassz akciók.Kedves ,hozzáértő dolgozók.Segítőkész ,rugalmas főnökség.

Zoltán S.
Zoltán S. 4433 Nyíregyháza Online

99%-os egyezés Hidegburkolás Budapest. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Hidegburkolás Budapest információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt.

 • Kerítés burkolás

  6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A cégvezető egy igazi úriember, aki már az első tárgyalás alkalmából is vigyáz a külsejére, modorára... (ez egy egyszerű de nagyon megnyugtató dolog) A munkát az előző számítások szerint, precízen, szakszerűen végzik, tartják az ütemet és az adott szavukat. Érdemes velük dolgoztatni! Én sem bántam meg!

Gábor B.
Gábor B. 4431 Nyíregyháza Online

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Nincs rejtett költség.

 • Kerítés burkolás

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom a céget! A felmérés után egy korrekt árajánlatot kaptam. A kivitelezés maximális szakértelemmel történt. Minden lehetséges problémát vagy tervmódosítást megoldottak. Ha probléma adodott akkor arról tájékoztattak és az én bevonásommal találtak megoldást! Szuper csapat!

Sándor C.
Sándor C. 4246 Nyíregyháza Online

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Díjmentes ajánlatkérés.

 • Kerítés burkolás

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, becsületes munkavégzés. Szaktanács-adás, javaslatok, pontosság és esztétikus kivitelezés jellemzi őket. Ajánlom bárkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kerítésburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló kerítés burkolás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés burkolás: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a kerítés burkolás átlagos díja 3400 - 6500 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan válasszunk Nyíregyházán?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Nyíregyházán?

Jelenleg 39 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a feladattal bízható meg: kerítés burkolás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi burkoló segítségét?

Egy megbízható burkoló a kerítés burkolás mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha burkolót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas