Kert burkolás Nyíregyháza szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Kőművesmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Kert burkolás Nyíregyházán? Válassza a legjobbat 59 szakember közül! Pályázzon most és élvezze a tökéletes eredményt! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Nyíregyházán közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

8 kertburkoló most online

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Zoltan

Zoltan

A környéken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a kert burkolás Nyíregyházán?

5100 - 9600 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kőművesek Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertburkolót!

Viktor V.
Viktor V. 4405 Nyíregyháza Online

Parkett lépcsőink tarósága megegyezik a fa lépcsők tartóságával. Parkettlépcső burkolataink kiváló ár érték arányban vannak. Parkettlépcső. Fa lépcsőburkolat. Lépcsőburkolat.

 • Kert burkolás

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Megbizható brigád, szép munka.

Zsolt O.
Zsolt O. 4433 Nyíregyháza Online

Lapraszerelt formában, azonnal szállításra készen. Segítünk a beszerelésben is. A FloorPack raktérburkolat lapraszerelt formában, azonnal szállításra kész.

 • Kert burkolás

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Térkövezést és kerítés építést végzett a CSAPAT, pontos, precíz munkával, kiváló minőségben. Örültünk, hogy Őket választottuk!

Péter N.
Péter N. 4431 Nyíregyháza Online

Raktárkonténer, lakókonténer, minden méretben. Gyors helymegoldás, kedvező feltételekkel. 10 éves szakmai tapasztalattal várjuk weboldalunkon. még ma! 12 év tapasztalat. Széles választék. Gyors ügyintézés. Precíz munkavégzés. Vevőközpontú cégszemlélet.

 • Kert burkolás

  6100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Kedves kiszolgálás . Köszönöm

Sándor D.
Sándor D. 4431 Nyíregyháza Online

Könnyen és jól átlátható ajánlat. Amit vállalunk magas szinten végezzük el határidőre. Megkönnyítjük Önnek a felújítás folyamatát. Önnek csak az elképzeléseit kell átadnia.

 • Kert burkolás

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Szakértelem Precizitás

Patrik
2 éve
Gábor K.
Gábor K. 4551 Nyíregyháza Online

Kültéri Lépcső Burkolatok. Spóroljon időt, találja meg itt, amit keres

 • Kert burkolás

  7400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

A kapcsolat az internet segítségével jött létre: máig hálát adok a qjob-nak, hogy a keresésnél éppen az ő vállalkozásukat dobta fel elsők közt. Már a felmérésnél kitűnt a korrektségük, profizmusuk. Semmi fölösleges munkára rábeszélés, semmi mellébeszélés, ezzel szemben hasznos tanácsok: mindent úgy és akkor teljesítettek, amikorra a szerződésünk előírta. Annamária finom ízlése, ragyogó ötletei és maximalizmusa, Péter hibát nem engedő művezetése voltak a garancia, hogy a felújítás után egy pazar kis lakást kaptunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, aki olyan szerencsés, hogy belefér a megrendelésük zsúfolt naptárukba! 😉

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj kertburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kőműves kert burkolás közben Nyíregyházán