Térkövezés Nyíregyháza területén!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj térkövező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Bízza szakembereinkre Nyíregyháza teraszainak burkolását! 59 elérhető szakember áll rendelkezésére. Szerezzünk időt Önnek! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környezetében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

9 térkövező most online

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Ernő

Ernő

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a térkövezés Nyíregyházán?

1600 - 3000 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb térkövezők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező térkövezőt!

Attila A.
Attila A. 4433 Nyíregyháza Online

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és...

 • Térkövezés

  7500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Takács Péter egyéni vállalkozót nem ajánlom senkinek, aki jót akar magának. Nem értem milyen módon válogatja meg a Baráti Kő az ajánlott kivitelezőit, de biztos nem a munkályuk alapján.

András N.
András N. 4400 Nyíregyháza Online

Kül-és beltéri homlokzatok, burkolatok kiépítésére válasszon természetes kő kínálatunkból. Travertin-Mészkő, Márvány, Gránit és Természetes Kőburkolatok! Beltérre és Kültérre is.

 • Térkövezés

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Imádom ezt a helyet.Hatalmas választék.Klassz akciók.Kedves ,hozzáértő dolgozók.Segítőkész ,rugalmas főnökség.

Zoltán S.
Zoltán S. 4433 Nyíregyháza Online

99%-os egyezés Hidegburkolás Budapest. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Hidegburkolás Budapest információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt.

 • Térkövezés

  6100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A cégvezető egy igazi úriember, aki már az első tárgyalás alkalmából is vigyáz a külsejére, modorára... (ez egy egyszerű de nagyon megnyugtató dolog) A munkát az előző számítások szerint, precízen, szakszerűen végzik, tartják az ütemet és az adott szavukat. Érdemes velük dolgoztatni! Én sem bántam meg!

Gábor B.
Gábor B. 4431 Nyíregyháza Online

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Nincs rejtett költség.

 • Térkövezés

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom a céget! A felmérés után egy korrekt árajánlatot kaptam. A kivitelezés maximális szakértelemmel történt. Minden lehetséges problémát vagy tervmódosítást megoldottak. Ha probléma adodott akkor arról tájékoztattak és az én bevonásommal találtak megoldást! Szuper csapat!

Sándor C.
Sándor C. 4246 Nyíregyháza Online

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Díjmentes ajánlatkérés.

 • Térkövezés

  6400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, becsületes munkavégzés. Szaktanács-adás, javaslatok, pontosság és esztétikus kivitelezés jellemzi őket. Ajánlom bárkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj térkövező szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló térkövezés közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Térkövezés: mennyibe kerül Nyíregyházán?

Nyíregyházán a térkövezés átlagos díja 1400 - 2600 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valós értékeléseket?

Nyíregyházán a térkövezés szolgáltatáshoz már 56 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Nyíregyházán?

Most 43 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TÉRKÖVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a munkával bízható meg: térkövezés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

Egy jó burkoló pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor burkolót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas