Teljes körű öntöttvas kád kibontása Nyíregyházán. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Vállaljuk öntöttvas kádjának kibontását, hogy otthona felújítása gördülékenyen haladjon! Rendeljen szakembert tőlünk Nyíregyházán, és élvezze a gyors és precíz munkát. Egyedi ajánlatunkkal garantáljuk, hogy a legjobb áron juthat hozzá a szolgáltatásunkhoz. Az ár a kád méretétől és az elhelyezkedéstől függ. Ne hezitáljon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

10 szakember most online

Barnabás

Barnabás

Ma is elvallalom.

Gyula

Gyula

A környeken vagyok.

István

István

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Nyíregyházán?

8700 - 16400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Nyíregyházán!

Megbízható regisztrált Víz-Gáz-Fűtés szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve.

  • Öntöttvas kád kibontása

    6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedettek vagyunk!!! 10 perc alatt kijöttek és negyed óra alatt megoldották a problémát.

Zoltán N.
Zoltán N. 4405 Nyíregyháza Online

A legkorszerűbb gépi technikával, 0-24 órában és több mint 20 év tapasztalattal. Nálunk a Higiénia és a Biztonság most a legfontosabb: Hívjon minket bizalommal! 0-24 órás ügyelet. 7 nap garancia. Azonnali, gyors kiszállás.

  • Öntöttvas kád kibontása

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Azt hirdetik, hogy hétvégén is rendelkezésre állnak, no ezt nem kell komolyan venni. Egy háromnapos hétvége első napján hívtam, "majd hétfőn tudunk menni".

Péter
2 éve
Gyula U.
Gyula U. 4246 Nyíregyháza Online

25 Éves Szakmai Tapasztalattal. Duguláselhárítást követően, rendezett, tiszta környezetet hagyunk magunk után.

  • Öntöttvas kád kibontása

    3400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Locsolási mellékmérő felszerelésével bíztam meg őket, bár a negatív kommentek alapján volt bennem némi félelem. Telefonon korrektül elmagyarázták a teljes procedúrát (mit csinálnak ők, mit kell a csatornázási műveknél intézni, mit kell a vízműveknél), a megbeszélt időpontban kijöttek és korrektül elvégezték a munkát. E-mailre nagyon lassan válasznak (kb 1 hónap átfutási idő...), úgy nem érdemes próbálkozni, de telefonon könnyen elérhetőek és készségesen válaszolnak.

László
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, öntöttvas kád kibontása közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért válasszak zuhanyzóval kombinált öntöttvas kád kibontást?

A zuhanyzóval kombinált öntöttvas kád kibontása kiváló választás lehet, mivel kombinálja a zuhanyzó és a kád előnyeit. Az öntöttvas anyag tartós és hosszú élettartamú, valamint kiváló hőtartó képességgel rendelkezik, így a víz hosszabb ideig melegen marad. A kibontás lehetővé teszi a könnyű belépést és kilépést, különösen az idősebb emberek vagy a mozgáskorlátozottak számára. Árak változóak lehetnek, de általában 100 000-300 000 forint közötti árkategóriában találhatók.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatók a legjobb öntöttvas kád kibontási szolgáltatók?

A legjobb öntöttvas kád kibontási szolgáltatók közül a legmegbízhatóbbak a Szaniter Világ és a Fürdőszoba Világ. Árak változóak lehetnek, de általában 40 000 és 80 000 forint között mozognak. Ajánlott előre egyeztetni a szolgáltatóval a pontos árakról és a szolgáltatásokról.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik öntöttvas kád kibontása a leggyakoribb problémák megoldására szolgál?

A leggyakoribb problémák megoldására a Kohler Villager öntöttvas kád kibontása ajánlott, amely ára átlagosan 200 000 forint körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik öntöttvas kád kibontása a legmegfelelőbb családi fürdőszobákhoz?

A legmegfelelőbb öntöttvas kád a családi fürdőszobákhoz az American Standard Cambridge 5 láb hosszú kádja, amelynek ára átlagosan 250-300 ezer forint. Ez a kiváló minőségű kád tartós és könnyen tisztítható, és tökéletesen illeszkedik a családi fürdőszobákba.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Nyíregyházán