Kávéfőző javítás szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 12 szerelő közül! Korrekt kávéfőző javítás árak: 4600-8600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Nyíregyházán környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 szerelő most online

Daniel

Daniel

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Daniel

Daniel

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kávéfőző javítás Nyíregyházán?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Richárd, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Helyszíni kiszállás és javítás. Szakértelem, garancia, gyártói támogatás. Szerviz, kellék. Nyomtató, fénymásoló, multifunkciós berendezés, szkenner szakszerű javítása garanciával.

 • Kávéfőző javítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A legjobb márkaszervíz csapat akikkel találkoztam. Mindig gyorsak, precízek, segítőkészek. Fiatalos lendület, csak ajánlani tudom őket!

Zsolt K.
Zsolt K. 4400 Nyíregyháza Online
Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Minden típus javítása. 100% Garancia. . 33 év tapasztalat.
 • Kávéfőző javítás

  5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Szolgálatkész, érti is a dolgát, rugalmas és nagyon korrekten végzi a munkáját és nem utolsó sorban az árai is korrektek!! Bátran ajánlom mindenkinek!

János M.
János M. 4481 Nyíregyháza Online

Tisztelt megrendelők! Háztartásigépek javítása üzembehelyezése hűtők fagyasztók ipari hűtők javítása. bizonyos területeken ingyenes a kiszállás! Hétvégén is elérhető. Éjjel-nappal hívható.

 • Kávéfőző javítás

  3200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves kiszolgálás. Precízek és gyorsak. Kedvesen elmondták, mi hogyan fog zajlani és így is lett. 3 nap múlva már mehettem is a telefonomért. Kicserélték, amit kellett és azóta is tökéletesen működik minden. Köszönöm 😊

Tamás B.
Tamás B. 4431 Nyíregyháza Online

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. . Display csere 1 óra alatt. Akkumulátor csere 30 perc. Szupergyors...

 • Kávéfőző javítás

  3400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon segítőkészek!

Üdvözlöm! Kérjen ajánlatot most és az első évi karbantartást mi álljuk! | Klímaszerelés Budapesten. Melege van vagy fázik? Van megoldásunk. Hűtő-fűtő rendszerek telepítése és tervezése.

 • Kávéfőző javítás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom, igazi lehuzos brigád! Bevittem egy készüléket hogy hamar lemerül és hogy nem azzal a gombbal kapcsol ki amivel kene. A papírra amit adtak már azt írták hogy en azt mondtam be sem kapcsol… elvitték bevizsgáltatni, nyilván nem lehet szervízelni, helyette tudnak egy újat adni 80ezerért, ezt meg hagyjam ott. Nem fogadtam el az ajánlatot. Amikor mentem a készülékért természetesen már be sem kapcsolt ahogy a papírra írták, mondván le van merülve. Haza hoztuk szét szedtük, és szét volt húzva a táp kábel ami nem adott áramot a készüléknek, de azt jelezte ha töltöm. Az egész arra ment ki hogy le húzzanak nem kevés pénzel! Undorító, még egyszer mondom senkinek nem ajánlom!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő kávéfőző javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kávéfőző javítás: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a kávéfőző javítás átlagára 5000 - 9500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek hiteles véleményeket?

Nyíregyházán az autóvillamossági szerviz szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szerelőt Nyíregyházán?

Jelenleg 15 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓVILLAMOSSÁGI SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt keresned amennyiben erre van szükséged: autóvillamossági szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az autóvillamossági szerviz mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas