Porszívó javítás szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Porszívó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj porszívó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 18 porszívó szerelő közül! Korrekt porszívó javítás árak: 5100-9600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Nyíregyházán környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 porszívó szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a porszívó javítás Nyíregyházán?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb porszívó szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező porszívó szerelőt!

József M.
József M. 4246 Nyíregyháza Online

A megoldások embere vagyok. Az egyszerűektől a nagyobb javításokig megoldjuk háztartási gépei és klímája problémáit. Mi megjavítjuk.

 • Porszívó javítás

  3700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással, egy óra alatt elkészült a telefonom. Kedves es figyelmes kiszolgálás, profi munka, szívesen ajánlom.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Kiszállási díj 0 Ft. Garancia 100%. Megfizethető szaktudás. Hívjon! Gyors, profi, megbízható. 0Ft kiszállási díj. Díjtalan kiszállás. Javítás akár aznap. Services: Mosógépek, Szárítógépek.

 • Porszívó javítás

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon elégedett vagyok. Udvariasak, gyors és precíz munkát végeztek.

István S.
István S. 4432 Nyíregyháza Online

István, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs. Szervizünkbe behozott készülékekre kedvezményt adunk az alap munkadíjunkból. Garancia. Szerviz 27 éve Önért. Leinformálható szerviz.Keressen

 • Porszívó javítás

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

A hirdetésben szereplő telefonszámot nem veszik fel...

SJ77M
2 éve
Elek B.
Elek B. 4481 Nyíregyháza Online
A 14500ft+áfa / gép alapdíjat ha nem kéri a javítást, akkor is ki kell fizetni a kollégának! A parkolási díjakat külön kérjük, hogy kollégánk kérésére kifizetni szíveskedjen. Amennyiben tud biztosítani ingyenes parkolást kollégánk számára, abban az esetben kérjük, hogy szóljon diszpécserünknek, és így ez sem kerül pénzébe Önnek.
 • Porszívó javítás

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Nem ajánlom senkinek. Előre kell fizetni 8500 Ft ot órabér és bevizsgalasi díjra. Telefonkeszuléket persze nem tudták megjavítani mondván Kínába kell vigyem. Hirdetésükben márka független telefonok szervizelése. Persze a pontos hibát sem tudták. Pénzlehuzas.

Zoltán K.
Zoltán K. 4246 Nyíregyháza Online
Mosógép javítás, más háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Telefonos konzultáció. Gyors kiszállás. MInden hívást felveszünk.
 • Porszívó javítás

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Szakszetű kiszolgàlàs, baràtsàgos, segitőkéysz emberek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj porszívó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy porszívó szerelő porszívó javítás közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Porszívó javítás: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a porszívó javítás átlagos díja 5800 - 11000 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható értékeléseket?

Nyíregyházán az autó tisztítás szolgáltatáshoz már 14 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok porszívó szerelőt Nyíregyházán?

Jelenleg 11 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ TISZTÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetünk porszívó szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autómosót hívnod akkor, ha erre van szükséged: autó tisztítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó porszívó szerelő?

Egy megbízható autómosó részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: porszívó szerelő?

Ha egy megbízható autómosó segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Autó tisztítás és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas