Varrógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Nyíregyházán és környékén?

Varrógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj varrógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 16 varrógép szerelő közül! Korrekt varrógép szervíz árak: 5800-10800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Nyíregyházán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Nyíregyházán környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 varrógép szerelő most online

Botond

Botond

Еrdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a varrógép szervíz Nyíregyházán?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb varrógép szerelők Nyíregyházán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező varrógép szerelőt!

István G.
István G. 4433 Nyíregyháza Online

Tisztelt Érdeklődő! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! 20 éves tapasztalat. Országosan. Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Varrógép szervíz

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gyors pontos precíz kiszolgálás.

Norbert P.
Norbert P. 4246 Nyíregyháza Online

Norbert, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Hamar megérkezhet a nyár, készüljön fel a kánikulára. Telepítsen időben okosklímát! Kényelmes megoldás a hőség kezelésére, telepítsen okosklímát Otthonfelújítási támogatással. Szakszerű beszereléssel. 3 év gyártói jótálással. Hűtés-fűtés klímával.

 • Varrógép szervíz

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Nagy szakértelem, kiváló kommunikáció. Eddig háromszor segítettek. Csak ajánlani tudom.

Patrik
2 éve
Viktor G.
Viktor G. 4432 Nyíregyháza Online

Tisztelt Érdeklődő! Mosógépek, Mosogatógépek javítása, Szárítógépek javítása, Villany tűzhelyek, Villany sütők javítása, Főzőlapok, Javítása, Beüzemelése. Porszívó, Kávéfőző, Mikrohullámú sütő, Olajsütő, Olaj radiátor, Hűsugárzó, Konyhai kisgépek Ventilátorok, Vízhűtők Javítása. Vezérlő, és fordulat szabályzó Elektronika panelek javítása. Háztartási kisgépeket a műhelyünkben az ügyfél által beszállítva javítunk. Figyelem, a javításra váró, vagy a már elkészült gépeket az ügyfél kiértesítésétől számítva, maximum 3 hónapig tároljuk, utána szanálásra kerülnek!

 • Varrógép szervíz

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Tegnap vittem el a tv-t, ma már kész is volt. Mindennel maximálisan meg vagyok elégedve.

Üdvözlöm a profilomon. Több mint 20 év szakmai tapasztalattal javítjuk meg mosógépét. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Helyszíni szerviz. MInden hívást felveszünk....

 • Varrógép szervíz

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon ajánlom ezt a szervizt! Bejelentés után gyorsan felvették a velem a kapcsolatot. Másnap már jött is a szerelő. Profi módon tudta, hova kell nyúlni, nem a helyszínen kezdett el ismerkedni a készülékkel. Kiszállás és bevizsgálás annyiba került, amennyi kivan írva. Alkatrészbeszerzés és a javítás is pár napon belül megtörtént. Annyiba került, mint amit előzetesen megbeszéltünk. Nem volt semmi utólagos machinálás. Javítás után a gép rendesen működik. Munka után igyekezett a koszt feltakarítani. Végig arcmaszkban dolgozik (vizsgál/javít). (Az eset idején Covid járvány volt.) Whirlpool mosógép

Mike
egy éve

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! 20 éves tapasztalat. Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. Országosan.

 • Varrógép szervíz

  5100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Minden rendben volt, gyors és pontos a kiszolgálás

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj varrógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy varrógép szerelő varrógép szervíz közben Nyíregyházán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Varrógép szervíz: mennyi az ára Nyíregyházán?

Nyíregyházán a varrógép szervíz átlagos díja 4600 - 8600 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Nyíregyházán az autó tuning szolgáltatáshoz már 16 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok varrógép szerelőt Nyíregyházán?

Ebben a pillanatban 12 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ TUNING szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk varrógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: autó tuning.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi varrógép szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az autó tuning mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha varrógép szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas