Cd lejátszó javítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Lejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 18 lejátszó szerelő közül! Korrekt cd lejátszó javítás árak: 7000-13100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Pécsen környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 lejátszó szerelő most online

Zoltán

Zoltán

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a cd lejátszó javítás Pécsen?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lejátszó szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lejátszó szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Cd lejátszó javítás

    5800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Szuper profi. Prompt. Hozzáértő. Megjavítottam a tévét. Nagyon boldog vagyok. Ajánlom.

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Cd lejátszó javítás

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A javítás gyorsan és magas minőségben történt. Elégedett a munkával.

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Cd lejátszó javítás

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ennél a szakembernél a szűrő költségével együtt 35000 rubelbe került.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lejátszó szerelő cd lejátszó javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Cd lejátszó javítás: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen a cd lejátszó javítás átlagára 5300 - 9900 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós véleményeket?

Pécsen a cd lejátszó javítás szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lejátszó szerelőt Pécsen?

Jelenleg 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést CD LEJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok lejátszó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lejátszó szerelőt megbíznod ha a következőre van szükséged: cd lejátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy lejátszó szerelő?

Egy jó lejátszó szerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: lejátszó szerelő?

Ha a legjobb lejátszó szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A cd lejátszó javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas