Kazettás magnó javítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Magnó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj magnó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 16 magnó szerelő közül! Korrekt kazettás magnó javítás árak: 4400-8300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Pécsen közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 magnó szerelő most online

Zsolt

Zsolt

Еrdekel.

Balázs

Balázs

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kazettás magnó javítás Pécsen?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb magnó szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező magnó szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Kazettás magnó javítás

    5800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Szuper profi. Prompt. Hozzáértő. Megjavítottam a tévét. Nagyon boldog vagyok. Ajánlom.

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Kazettás magnó javítás

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A javítás gyorsan és magas minőségben történt. Elégedett a munkával.

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Kazettás magnó javítás

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ennél a szakembernél a szűrő költségével együtt 35000 rubelbe került.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj magnó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy magnó szerelő kazettás magnó javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kazettás magnó javítás: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a kazettás magnó javítás átlagos díja 4800 - 9000 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Magnó Szerelők - hogyan válasszunk Pécsen?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok magnó szerelőt Pécsen?

Jelenleg 18 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KAZETTÁS MAGNÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek magnó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható magnó szerelőt megbíznod akkor, ha erre van szükséged: kazettás magnó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó magnó szerelő?

Egy jó magnó szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: kazettás magnó javítás?

A kazettás magnó javítás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy magnó szerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas