Bakelit lemezjátszó javítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Lejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 13 lejátszó szerelő közül! Korrekt bakelit lemezjátszó javítás árak — 5100-9600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Pécsen környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 lejátszó szerelő most online

László

László

Еrdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bakelit lemezjátszó javítás Pécsen?

5100 - 9600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lejátszó szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lejátszó szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Bakelit lemezjátszó javítás

    5800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Szuper profi. Prompt. Hozzáértő. Megjavítottam a tévét. Nagyon boldog vagyok. Ajánlom.

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Bakelit lemezjátszó javítás

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A javítás gyorsan és magas minőségben történt. Elégedett a munkával.

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Bakelit lemezjátszó javítás

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ennél a szakembernél a szűrő költségével együtt 35000 rubelbe került.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lejátszó szerelő bakelit lemezjátszó javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bakelit lemezjátszó javítás: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a bakelit lemezjátszó javítás átlagos ára 4800 - 9000 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lejátszó Szerelők - hogyan választhatunk Pécsen?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lejátszó szerelőt Pécsen?

Most 17 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BAKELIT LEMEZJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk lejátszó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált lejátszó szerelőt megbíznod ha erre van szükséged: bakelit lemezjátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi lejátszó szerelő segítségét?

Egy megbízható lejátszó szerelő a bakelit lemezjátszó javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: lejátszó szerelő?

Ha egy megfelelő lejátszó szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A bakelit lemezjátszó javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas