Bakelit lemez lejátszó javítás szolgáltatásra van szükséged Pécsen és környékén?

Lejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 lejátszó szerelő közül! Korrekt bakelit lemez lejátszó javítás árak — 7200-13500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Pécsen környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

2 lejátszó szerelő most online

János

János

Еrdekel.

Imre

Imre

Sok tapasztalatom van

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bakelit lemez lejátszó javítás Pécsen?

7200 - 13500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lejátszó szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lejátszó szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Bakelit lemez lejátszó javítás

    5800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Szuper profi. Prompt. Hozzáértő. Megjavítottam a tévét. Nagyon boldog vagyok. Ajánlom.

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Bakelit lemez lejátszó javítás

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A javítás gyorsan és magas minőségben történt. Elégedett a munkával.

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Bakelit lemez lejátszó javítás

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ennél a szakembernél a szűrő költségével együtt 35000 rubelbe került.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lejátszó szerelő bakelit lemez lejátszó javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bakelit lemez lejátszó javítás: mennyi az ára Pécsen?

Pécsen a bakelit lemez lejátszó javítás átlagos díja 7000 - 13200 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lejátszó Szerelők - mi alapján választhatunk Pécsen?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lejátszó szerelőt Pécsen?

Jelenleg 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BAKELIT LEMEZ LEJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk lejátszó szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható lejátszó szerelőt keresned ha szükséged van erre: bakelit lemez lejátszó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi lejátszó szerelő segítségét?

Egy megbízható lejátszó szerelő a bakelit lemez lejátszó javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: lejátszó szerelő?

Ha egy megfelelő lejátszó szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A bakelit lemez lejátszó javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas