Csöves erősítő javítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 20 erősítő szerelő közül! Korrekt csöves erősítő javítás árak: 3800-7200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Pécsen közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 erősítő szerelő most online

János

János

Еrdekel.

Kálmán

Kálmán

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a csöves erősítő javítás Pécsen?

3800 - 7200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

1991-óta foglalkozunk szórakoztató elektronikai készülékek javításával. Több évtizedes tapasztalattal és felkészülten várjuk a javításra szoruló készülékeket. Ha meghibásodott a készüléke, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Várjuk megrendeléseiket személyesen vagy a telefonszámainkon. Érdeklődéseiket, kérdéseiket is szívesen fogadjuk. Kérjük, keressenek! Várjuk megrendeléseiket.

  • Csöves erősítő javítás

    3400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A feladatot határidőre elvégezték, eredeti cserealkatrészek a gyártótól - teljes mértékben elégedett!

Pavel
2 éve

Nagy gyakorlattal végezzük a video és DVD készülékek javítását is. Várjuk szervizünkben a meghibásodott Video, DVD felvevő és lejátszókat, DVD-VIDEO kombinált készülékeket, DVD-HDD felvevőket, valamint a hordozható DVD készülékeket is.

  • Csöves erősítő javítás

    3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Időben megérkezett. Gyorsan beszereltem a felhúzót. Semmi késés, minden gyorsan és tisztán zajlott. Nagyon ajánlom!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Csöves erősítő javítás

    5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

A szakembert mindenre ajánlom, jól ért a gépekhez, mindent elmagyaráz, és nagyon alaposan végzi a javításokat.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő csöves erősítő javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Csöves erősítő javítás: mennyibe kerül Pécsen?

Pécsen a csöves erősítő javítás átlagos ára 4700 - 8900 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Erősítő Szerelők - mi alapján válasszunk Pécsen?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek erősítő szerelőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést CSÖVES ERŐSÍTŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek erősítő szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható erősítő szerelőt keresned amennyiben a következőre van szükséged: csöves erősítő javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó erősítő szerelő?

Egy jó erősítő szerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: csöves erősítő javítás?

A csöves erősítő javítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy erősítő szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas