Erősítő végfok javítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 erősítő szerelő közül! Korrekt erősítő végfok javítás árak: 4700-8900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Pécsen közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 erősítő szerelő most online

Ferenc

Ferenc

Еrdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az erősítő végfok javítás Pécsen?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

Rádiók, magnók, lemezjátszók, CD lejátszók, erősítők, aktív hangfalak, Music-centerek és Hi-Fi tornyok javítását a szervizünkben vállaljuk. Kisebb munkákat is vállalunk, mint pl.: jack dugók cseréje, leszakadt vezetékek visszaforrasztása, stb. Ne dobja ki, a meghibásodott készülékét! Kérjen árajánlatot, mert legtöbbször megéri a javítás! Sokat spórolhat, ha olcsón megjavítjuk Önnek, mert nem kell újat vennie.

  • Erősítő végfok javítás

    3800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Megtalálta az elromlott tévé okát, és gyorsan és azonnal megjavította! Köszönöm. A mestert szakemberként ajánlom.

Nem kapható már video? Miért nem javíttatja meg velünk? Most még van alkatrész, de ahogy a videok kifogytak az üzletekből, úgy holnap már lehet, hogy alkatrész sem lesz. Ne halogassa tovább! Hozza be még ma szervizünkbe és mi olcsón és gyorsan megjavítjuk Önnek!

  • Erősítő végfok javítás

    6300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Minden nagyon jó! Gyors átfutás, minden hibátlan - remekül működik! Köszönjük szépen!

Videoton hangfalak közül kizárólag az Altus sorozat, Sonata és Preludium típusokat tudjuk fogadni javításra, tuningra. Ezért a retro Videoton hangfalakat és a DC 2050, 2550, 3050 hangfalakat további döntésig nem javítunk. Orion hangsugárzókat kizárólag tuningra fogadunk. PA hangsugárzókat, hangszórókat sem tudunk további döntésig javítani. Megértésüket köszönjük.

  • Erősítő végfok javítás

    4300 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

A technikus felelősségteljes és magasan képzett. Újra fogom vásárolni. Mindenkinek ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő erősítő végfok javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Erősítő végfok javítás: milyen árak vannak Pécsen?

Pécsen az erősítő végfok javítás átlagos díja 5000 - 9500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valós értékeléseket?

Pécsen az erősítő végfok javítás szolgáltatáshoz már 17 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek erősítő szerelőt Pécsen?

Ebben a pillanatban 13 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ERŐSÍTŐ VÉGFOK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk erősítő szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható erősítő szerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: erősítő végfok javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy erősítő szerelő segítségét?

Egy jó erősítő szerelő az erősítő végfok javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: erősítő végfok javítás?

Az Erősítő végfok javítás és összes részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy erősítő szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas