Házimozi erősítő javítás: erre van szükséged Pécsen és környékén?

Erősítő Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj erősítő szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 erősítő szerelő közül! Korrekt házimozi erősítő javítás árak — 4600-8600 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Pécsen! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Pécsen közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 erősítő szerelő most online

Miklós

Miklós

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a házimozi erősítő javítás Pécsen?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb erősítő szerelők Pécsen!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező erősítő szerelőt!

Körülbelül 2017 óta javítok hangszórókat, ezalatt olyan technikát sikerült elsajátítanom egy kedves ismerősömtől, illetve szakmai gyakorlaton, hogy esztétikailag szép, működésileg hibátlan munkát tudok kiadni a kezemből.

  • Házimozi erősítő javítás

    5800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Szuper profi. Prompt. Hozzáértő. Megjavítottam a tévét. Nagyon boldog vagyok. Ajánlom.

Felvevő készülékek javítása. Bármilyen típusú asztali vagy hordozható: DVD - HD - Blueray lejátszó/felvevőt kamerát javítunk. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

  • Házimozi erősítő javítás

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A javítás gyorsan és magas minőségben történt. Elégedett a munkával.

Távirányító javítás. Sokan nem is gondolják, hogy a távirányítókat gazdaságosan meg lehet javítani. Leggyakrabban előforduló hibajelenség, hogy a gombok nem működnek. Ennek a hibának a javítását már 1200.-Ft-ért elvégezzük. Kicseréljük az elkopott érintkezőket és minden esetben meg is tisztítjuk a távirányítót. Ezen kívül az elemek okozzák a legtöbb meghibásodást. Az olcsó elemekből már pár hónap használat után szivárogni kezd a tartalmuk, ami erősen maró anyag. Megmarja az elemérintkezőket, majd a panellel is végez. Ne használjanak, csak tartós elemet! A javítás legtöbbször eredményes. Várjuk nyitvatartási időben. Forduljon hozzánk bizalommal!

  • Házimozi erősítő javítás

    4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Ennél a szakembernél a szűrő költségével együtt 35000 rubelbe került.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj erősítő szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy erősítő szerelő házimozi erősítő javítás közben Pécsen

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Házimozi erősítő javítás: mennyi a munkadíj Pécsen?

Pécsen a házimozi erősítő javítás átlagos ára 6700 - 12600 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valódi véleményeket?

Pécsen a házimozi erősítő javítás szolgáltatáshoz már 20 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok erősítő szerelőt Pécsen?

Jelenleg 15 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZIMOZI ERŐSÍTŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk erősítő szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható erősítő szerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: házimozi erősítő javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi erősítő szerelő segítségét?

Egy megbízható erősítő szerelő a házimozi erősítő javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: házimozi erősítő javítás?

A házimozi erősítő javítás és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy erősítő szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas